Реклама / Ads
4| 4539 |27.10.2022 НОВИНИ

ПП поиска оставката на Рашидов, той обеща да я запази за вечни времена

.
Вежди Рашидов
Депутатът от ПП Иво Атанасов настоя за оставката на председателя на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов, а той му отговори, че щял да я запази за вечни времена.
 

Депутатите започнаха поредния си парламентарен ден със забележки към начина на водене на 48-ото Народно събрание от председателя на парламента Вежди Рашидов.

 

Иво Атанасов от ПП смята, че след кърджалийското чудо, начело на парламента (визирайки председателят на 44-то НС Цвета Караянчева), сме стигнали дъното, но явно продължаваме да дълбаем в калта. "Преди един ден пред вашия кабинет видях представители на Гражданско сдружение "БОЕЦ", които вие не приехте. Казаха ми, че в тази папка са събрани документи за лицето Стефания Караславова, настоящ секретар на Народното събрание, допълва Новини. бг.

 

Помолиха ме тази папка да ви я предам и тя е при мен", обясни Атанасов. Ако вие сте запознати с въпросното лице или изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова, или продължавате с калинките на ГЕРБ със схемите за злоупотреби, отсече Иво Атанасов.

 

Маноил Манев от ГЕРБ заяви, че Иво Атанасов иска да взриви залата и да не се приемат комисиите. Политиката на ПП да взривява всяко заседание на Народното събрание никак не ви помага на вас, каза Манов, като защити и Рашидов, и Десислава Атанасова.

 

След словесните престрелки между ГЕРБ и ПП депутатите отново се заеха с преразпределението на парламентарните комисии.

До момента е избран състава само на Финансовата комисия, начело на която застава Петър Чобанов от ДПС. Освен избора на състава на останителите 24 комисии Народните представители ще изслушат и управителя на БНБ относно готовността на страната ни за членство в Еврозоната. 

 

По неофициална парламентарните групи са стигнали до съгласие за това как да бъдат разпределени комисиите и кой коя да оглави. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 3091 |25.10.2022 Зеленски поиска да бъде покрит бюджетният дефицит от 38 млрд. долара . 6| 2773 |24.10.2022 Украйна поиска световна забрана на руската телевизия RT . 12| 4489 |24.10.2022 Костадинов поиска третия мандат и референдум за въвеждане на еврото . 0| 2855 |21.10.2022 Семерджиев е поискал да излезе от ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads