Реклама / Ads
43| 14623 |18.04.2021 ГЛАСЪТ

Политическа радиация! Борисов контраатакува – аз съм добрия, а вие идвахте при мен

.
Той ще ви оплете в манипулации и сюжети, ще ви забърка в недоказуеми казуси и случки, за да ви принуди да обяснявате. Но след него. Това бе тактическата цел на извънредната пресконференция на Борисов с хора от близкото му обкръжение в ГЕРБ. На пресконференията, разбира се, не присъства близкото му обкръжение по далавери.
 

Борисов носеше дебела папка, в която бе Планът за възстановяване. Бил готов и супер подреден.

 

Борисов повтори, потрети и подесети собствените си опорки, че новите партии в парламента проповядвали реваншизъм и искали да го унижат.

Изреди супер постиженията на своето управление и обяви всички идеи и настоявания за проверка на стореното от него за измамни и обидни. Бе категоричен и за това, че Слави Трифонов няма да изпълни нищо от обещанията преди изборите.

 

Борисов това може, това прави – трови пространството: хвали се, хвърля кал и съмнения с недоизречени лъжи, с манипулации по своите опоненти. Подигра се публично с правните знания и опит на политици негови опоненти. Пусна в публичното пространство подлата информация, че депутатът от ДБ д-р Александър Симидчиев, нов шеф на здравната комисия в парламента, бил преди това много пъти при него в кабинета и си говорили надълго и нашироко. Съмнявам се, че е било така, но Борисов не се интересува от това. Той впръсква отрова и съмнения в общественото съзнание и се скрива. Той, примитивът на трийсетилетието!

 

Не го подценявайте. Опитва да ви принуди да говорите след него. Време е да бъде поставен на място. По-токсичен е от изтеклите от АЕЦ Фукушима води и руините на АЕЦ в Чернобил взети заедно… Политическата радиация също убива.

 

Д-р Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 25492 |15.04.2021 Защо Борисов се панира и изпрати ”калинка” да внесе оставката му . 33| 15166 |09.04.2021 Единайсет оръжия на Борисов за убиване на опозицията . 63| 14604 |30.03.2021 Борисов в Бяла: За шкембетата на опонентите и други бисери

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads