Реклама / Ads
0| 4304 |20.09.2019 НОВИНИ

Позиция на БСП-София: Фандъкова да спре да използва общински ресурс за лични цели и партиен пиар!

.
В началото на септември БСП - София поиска столичният кмет Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск и да спре да прави предизборна кампания, скривайки я зад ”инспекцията” на различни общински обекти. Нейният отговор беше, че тя не прави кампания, а работи за софиянци и града.
 

Последва и позиция на ГЕРБ - София, в която се напомня, че госпожа Фандъкова е законно избран, действащ кмет и излизането й в отпуск ще преустанови работата на Столична община и ще създаде затруднения за гражданите.

 

Какво последва? Кметът Фандъкова продължи с инспекциите и "неотложната работа в полза на софиянци", която през последните 3 дни се изрази в представяне на лица от иновативния й бъдещ екип. Да припомним фактите - на 18-ти септември при проверка на строителството на детска градина в Курило тя представи първия си нов кандидат за общински съветник на ГЕРБ - арх. Ивайло Петков. На 19-ти септември при посещение в Първа градска, сега Първа многопрофилна болница за активно лечение, представи проф. Иво Петров като второто ново име от граждаската квота в отбора й. На 20-ти септември при посещение в Университетската АГ болница "Майчин дом" представи проф. Асен Николов като част от листата й за общински съветници.

 

С цялото ни уважение към безспорния авторитет на посочените кандидати, искаме да попитаме кое наложи те да бъдат представени сега и по този начин преди законното откриване на предизборната кампания? Да, наистина, при представянето им, кметът Фандъкова не се вози на "джипка", а използва територията на реномирани лечебни заведения. Но това не променя безспорния факт, че тя използва общински ресурс за лични цели и партиен пиар.

 

Госпожо Фандъкова, в представянето на бъдещата Ви листа ли се изразява незаменимото Ви присъствие в Столична община и работата Ви в интерес на гражданите, заради които не излизате в отпуск?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4617 |20.09.2019 Политолог: Възможен е балотаж между Фандъкова и Манолова . 1| 4594 |20.09.2019 Спаси София пита Фандъкова дали води кампанията си с общински средства . 13| 5042 |18.09.2019 Фандъкова призна за свой провал достъпа на софиянци до Витоша и къпалня ”Мария Луиза” . 3| 6554 |18.09.2019 Борис Бонев, кандидат за кмет на Спаси София: Ние направихме така, че Фандъкова да е трудно избираема

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads