Реклама / Ads
4| 2560 |24.07.2024 НОВИНИ

Пребиха зверски общински служител в София

.
Люлин
Общински служител е нападнат от непълнолетен младеж в столичния район "Люлин", тъй като се опитал да вдигне излязъл от движение автомобил, който е без технически преглед и на практика нелегален.
 

Стоял е на улицата, но след като опитал да го вдигне, служителят е заплашен от 16-годишен младеж и неговата майка, и впоследствие се е стигнало до сбиване.


След него общинският служител е със средна телесна повреда – три избити зъба и синини.

 

Когато опитах да вдигна автомобил, една жена, която каза, че е собственика му, заплаши колегата, че ще го убие и ме напсува няколко пъти. Аз им казах да спрат репатрирането и колегата да се обади в Девето районно да извикат полицаите, разказа за Нова Тв пострадалият, чиято самоличност бе запазена от съображения за сигурност.

 

Патрулкатаа дойде след 25 минути, но само след десет дойде сина на въпросната жена. Попита ме защо искам да вдигна колата и аз му обясних му, че колата няма технически преглед от 2019-а година и имаме заповед на кмета за вдигането. Още преди една година трябвало да се вдигне, но е скрита на друго място и сега ще трябва да я вдигнем, допълни той.


Той ми каза: Няма да я вдигате и ми нанесе удар, след което се сбихме. Майка му в това време, веднага зад мен, ме хвана за кръста, за да ме дърпа, и с още една нейна позната ме дърпаха. Паднахме двете жени и аз на земята, а при ставането младежът ми нанесе удар, при който ми изби зъбите, каза още пострадалият.

 

След това имаше още две сбивания, но без успех срещу мен. Заплашваха ни, че ще ни убият и унищожат. Когато полицията пристигна и започнахме да пишем протокол, дойде сестрата на момчето и опита да ме ритне между краката. Нямаше обаче задържани, добави служителият на Общината.

 

Той е категоричен, че няма да напусне работата си, но на този етап автомобилът продължава да стои на мястото си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2499 |24.07.2024 Гръмотевични бури, температури 30-35 градуса . 5| 2254 |24.07.2024 Бързият влак София-Варна дерайлира в района на гара Своге . 1| 2477 |24.07.2024 Какви тайни крие церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж . 1| 2273 |24.07.2024 ЕК представя годишния доклад за състоянието на върховенството на закона в ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads