Реклама / Ads
0| 42733 |27.05.2022 НОВИНИ

Пречупи ли се съветникът на Зеленски? Защо Арестович не успокоява, а започна да плаши?!

.
Алексей Арестович
Два дни подред се чуват съобщения от съветника на шефа на президентския кабинет, които не успокояват, както са свикнали украинците, а напротив, предизвикват тревога. От 25 май в речите на Алексей Арестович, който се превърна в герой на войната, започнаха да звучат тревожни нотки .
 

Може би първият срив на винаги спокойния Алексей Николаевич (вече е време да разберем неговото бащино име) се случи, когато той коментира предложенията на някои държави от Европа към Украйна да се откаже от част от териториите в полза на Руската федерация, пишат украински медии.


Арестович предупреди зрителите на прякото предаване, че сега ще започне да псува. Не направи това, но изглеждаше необичайно нервен и каза: Днес съм страшно ядосан, като гледам всичко това. С такива предложения, по дяволите, искат да търгуват украинска територия? Всъщност прецакани сме, мамка му? Кървим, децата ни умират..."


В същия ефир съветникът на шефа на президентския кабинет намекна, че ситуацията в Донбас сега е много тежка за украинските войски и е възможен „нов Мариупол“: "Превъзходство в артилерия и авиация на противника е голямо.. И там, меко казано, едвам издържаме..."


И следва едно трудно, безкомпромисно обяснение на всичко: Ние загубихме от руската армия по отношение на темпото . Те натрупаха резерви преди нас. Ние изоставаме, което прави ситуацията на фронта изключително тежка. Поради това е възможно връщането на руската армия в северната част на страната ни и повишен натиск по линията Херсон-Запорожие ..., казва той.


През последните дни Арестович е откровен до болка: Руската армия превзе Лиман. Освен това начинът, по който тя го е превзела, показва, че там има много талантливи командири и това потвърждава повишеното ниво на оперативен контрол и умения на руската армия...

 

Превод и редакция: Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4174 |26.04.2022 Нейнски: Ако не дадем оръжие, Русия ще пречупи Украйна по-бързо и по-лесно . 0| 4329 |20.04.2022 Съветникът на Зеленски Ал. Арестович: Ако врагът превземе Мариупол, преговори с Русия няма да има . 0| 3595 |29.03.2022 Съветникът на руския президент Медински: Среща между Путин и Зеленски - само при определени условия . 0| 2981 |17.03.2022 Съветникът на Зеленски: Бихме могли да постигнем мир в началото на май

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads