Реклама / Ads
0| 4819 |23.12.2014 НОВИНИ

Президентът благодари на РЕФАН за „Българската Коледа”

.
Ангел Попов, управител на „РЕФАН БЪЛГАРИЯ”
Г-н Ангел Попов, управител на козметична компания „РЕФАН” продължава с вдъхновение да пише своята житейска приказка за щедростта. Прекрасната инициатива, която вече 12 години ни обединява като нация и ни прави по-добри, е поредното предизвикателство за световноизвестната пловдивска фирма и нейният собственик, който като Малкия принц живее на своята планета наречена Добротворчество. Този път за „Българската Коледа” неговото дарение ще бъде целият оборот на най-големия пловдивски фирмен магазин в периода 24-31 декември.
 
Не случайно на първото издание на наградите „Малкия принц” (2012 г.) за принос към подобряване живота на децата с аутизъм в България, г-н Ангел Попов получи приза „Най-верен дарител”. Отличието се присъжда на личност или организация, която помага с дарения дългосрочно, постоянно и винаги откликва при нужда. В действителност той достойно защити своята гражданска позиция с поредица от инициативи в подкрепа на благородната  кауза.  
     
Десетки са инициативите в помощ на децата, зад които г-н Попов застава без колебание - цялостно реновиране и оборудване на детските отделения - хирургично и  онкохематологично в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, дарения за лечение на деца в чужбина, закупуване на скъпа медицинска апаратура.   

Наскоро управителят на козметичната компания „РЕФАН БЪЛГАРИЯ” дари изключително скъп ковьоз на СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов – Варна”, който ще бъде животоспасявящ за много деца.

Десетки са семействата, на които г-н Попов е вдъхнал надежда за изцеление на техните деца с моралната и финансовата си подкрепа.
 
„Никога не съм бил безразличен към здравето и проблемите на децата. Това в най-добрия смисъл ме провокира да продължавам със замислените от мен благотворителни инициативи.” С тези думи той лаконично определя своята житейска кауза, а при нейната реализация, която винаги е белязана от истинска загриженост и желание да направиш добро успява да вдъхнови и други да последват примера му. Това е най-верният път да напишеш една съвременна приказка, която за мнозина завършва с думите „Благодаря „РЕФАН”!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4292 |22.12.2014 Вицепрезидентът: Борисов ще се справи с пенсионната реформа . 6| 4281 |19.12.2014 Президентът поиска 3 месеца отсрочка на пенсионната реформа . 9| 4428 |15.12.2014 Царят благодари за вниманието, прилошало му заради преумора . 20| 4468 |05.12.2014 Вицепрезидентът Попова: Да го бъде "Южен поток", ако имаме интерес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads