Реклама / Ads
17| 3995 |24.09.2021 НОВИНИ

Проф. Михаил Константинов: Депутатите да седнат на задниците си и да работят за хората

.
Проф. Михаил Константинов
Всички политици трябва да разберат, че с надменност хората ще ги изгонят. Да седнат и да се разберат. Трябва да си седнат на задниците и да работят за тях. Ясно е, че трябва да има коалиция. Не става без депутати. Трябва да имаш 121 депутати зад гърба си. Претенциите за почтеност са смешни. Нека да не се правим на такова, което не сме.
 

Това каза проф.  Михаил Константинов по БТВ. Той допълни:

Не приемам „партии на промяната“. Има нови и стари партии. Новите стартираха със 130 депутати. Малко ги намалиха на последните избори. Сега старите партии имат 140 депутати.

 

Надявам се първата политическа сила да има 70 депутати и да се представи по-убедително. ИБГНИ са под бариерата. Нови играчи има. „Възраждане“ и ВМРО имат шанс да прескочат бариерата.

 

Третият път води към третия свят. Нека помним думите на Маргарет Тачър. ДПС не е преставала да бъде играч. Очаквам да имат около 30 депутати. Местната власт е важна, ДПС контролира своите региони. От кмета зависи всичко, местните структури имат огромно значение.

 

Трудности ще има на изборите. Само за три месеца избирателите намаляха със 600 000 души. Гласуването ще е по-трудно, защото ще е за две неща. Крайно време е обучението да започне.

 

Искрено се надявам да гладуват много хора, но има неблагоприятни обстоятелства. Скоро ще разберем защо в Европа няма такова гласуване. Ние ще объркаме кутиите, но това не е страшно, те се отварят в краен случай. Трябваше 1300 машини да се проверят контролно с разписките.  Това още не е направено. Питайте ЦИК за това. В САЩ имаше няколко стотин дела за машинния вот, но не ги допуснаха за разглеждане. По-добре е да има 2 в 1 избори. Сега се опасяваме от ниска активност, а ако трябваше три пъти хората да излязат да гладуват. България е много богата държава, щом може да си позволи това.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4843 |23.09.2021 Проф. Ивайло Дичев: „Продължаваме промяната“ дава надежда за разместване на картите . 14| 3478 |23.09.2021 Проф. Витанов твърди, че получава заплахи . 10| 3662 |23.09.2021 Според проф. Огнян Кунчев ще има нов локдаун към 15 октовмри . 18| 3530 |23.09.2021 Проф. Ива Христова: Трета бустерна доза ще има у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads