Реклама / Ads
10| 18081 |24.01.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Проф. Минеков за Фрог: Връщаме се във времето на Вълко Червенков

.
Проф. Минеков Източник: БГНЕС
Евродокладът на Зелените в ЕП и равносметката на президента Румен Радев за изминалата година звучат по сходен начин. Наричат нещата с истинските имена – корупция, фалшив закон за корупция, унищожаване на българската природа. Това заяви пред Фрог нюз проф. Велислав Минеков.
 

Не е нужно да сте зелен парламентарист, за да се разходите по родното Черноморие и да видите, че то е бетонирано изцяло, не е нужно да сте пак зелен парламентарист, за да се разходите в горите и да видите безобразната сеч.

 

Най-сетне президентът излезе с ясна позиция, което за мен е изненадващо. За него няма истинска демокрация, няма действаща парламентарна република. Говори за атрофиралия парламент, който се е превърнал в нотариат за подписване на закони. Президентът ни подсети за корупцията. Отвори темата за КТБ, за която управляващите и дума не казват. Посече новия закон за корупцията, който е безобразие. Основното безобразие в него е, че този, който сигнализира за корупция, може да бъде осъден от тези, които са се почувствали обвинени. Как тогава някой ще заведе дело за корупция?!

 

51% от българите смятат, че корупцията е нормално явление. Тези хора показват типичната българска душевност - тя се е примирявала с османлъка, с диктатурата. Преди демокрацията живеехме в обществото на лъжата и се надпреварвахме да лъжем. Имаше два вида действителност – една отвън, където трябваше задължително да лъжем и друга, която беше между приятели и семейството. Този навик да лъжеш е трудно изкореним. Днес сякаш сме се върнали в годините преди 1980 г., дори наближаваме времето на Вълко Червенков.

 

Какво работи в държавата? Имаме полицейски щат, който не го усещаме да работи, здравеопазване, което е в пълна нищета, образование, което крета. Борисов не носи отговорност за това, измисля си разни неща и вярва в тях. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5961 |23.01.2018 М. Андреев за Фрог: Вотът на недоверие ще покаже кой е по-корумпиран - БСП или ГЕРБ . 0| 5694 |22.01.2018 Д-р Тотев за Фрог: МЗ не изпълни нито едно наше искане, до април ще има фалирали болници . 7| 9443 |18.01.2018 Адв. Екимджиев за Фрог: ВСС гласува в полза на мафиотизираните триади около Цацаров . 3| 8918 |18.01.2018 Проф. Анна Кръстева пред Фрог: Аргументите на ГЕРБ срещу вота са смешни и неадекватни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads