Реклама / Ads
20| 5728 |09.04.2021 НОВИНИ

Проф. Минеков: Незабавно да си събират багажа и да има предсрочни избори

.
проф. Велислав Минеков Източник: стопкадър, Евроком
Не е изненадващо, че трима отдавна няма. Да седнем тримата означава, че аз съм харесал участието им в политиката. Това заяви скулпторът проф. Велислав Минеков пред Евроком.
 

"Аз декларирах, че няма да съм депутат. Аз се чувствах отговорен към протеста. Да си отвън е приятно, защото не се съобразяваш с партийни ръководители. Мога да правя каквото искам", добави той.

 

Според него решението на създалата се ситуация след изборите е разпускане на 45-тото Народно събрание.

 

"Незабавно да си събират багажа и да имаме предсрочни избори. Следващите избори ще са честни, защото ще ги организира служебно правителство", категоричен бе той.

 

Проф. Минеков посъветва Хаджигенов и Бабикян да не правят компромиси.

 

"Защото виждам, че още от първите дни правят компромиси. Малко странно е, че Хаджигенов иска да се жертва като министър. От Слави очаквам да си изпълни обещанията", коментира още скулпторът.

 

Аз не се променям, променям всичко друго. Аз съм граждански активист още от университета, заяви от своя страна адв. Николай Хаджигенов.

 

„Когато поема ангажимент, го поемам докрай“, посочи той.

 

„На фона на цялата ми ангажираност аз си намерих друга работа, което забележи, ще доведе до заплащане, сега тука сигурно ще обидя една не малка част от българските граждани, които живеят неприятно зле благодарение на куп управления до ден днешен, за които депутатското „кюфте“ в размер на 5 хил. лева на месец, нещо ей такова, е чутовна сума. Да де, обаче в моята част на бизнеса разноските ми са толкова месечно. Аз като казвам, че правя жертва, аз правя жертва действително“, обясни Хаджигенов.

 

„Положението е такова – като кажа, че ми харесва съм лош, защото ще кажат, че съм взел пари от Пеевски. Като кажа, че не ми харесва съм глупав, защото ще кажат, че не може да има правителство“, е позицията на третия от триото - Арман Бабикян.

 

Според него в момент партиите не харесват резултатите от изборите.

 

„Този, който си въобразява, че провеждайки през два месеца избори, ще произведе нов резултат, живее в измислен свят.“

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 3806 |09.04.2021 Проф. Ангелов загатна за удължаване на епидемичната обстановка с месец . 4| 3159 |09.04.2021 Проф. Гигов: Поставянето на друга ваксина като втора доза няма научна обоснованост . 7| 3574 |09.04.2021 Проф. Кожухарова: След първата игла „Астра Зенека”, втората може да е различна . 13| 5221 |08.04.2021 Проф. Евгений Дайнов: Борисов и Нинова приличат на тежко ударени боксьори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads