Реклама / Ads
13| 11163 |11.09.2020 НОВИНИ

Проф. Слатински: Ограничен интелектуално човек е председател на парламента

.
Николай Слатински
Наистина много рядко гледам телевизия, но очаквайки обаждане от възрастен роднина на домашния телефон, започнах да превъртам каналите и за нула време бях потресен цели четири пъти: Не можах да повярвам, че е възможно толкова ограничен интелектуално човек да е председател на парламента! Нали не ги следя тези, представа си нямах за нивото на мисленето и говоренето на тази! Душата ми е стон...
 

- Отдавна съм спрял да следя симпатичната някога ТВ "Европа", ама "Работническо дело" ряпа да яде пред нея!! Интересно, умните млади хора там не се ли чувстват обидени и засрамени от бруталната и безогледна про-властова пропаганда, която ги карат да вещаят. Млади хора, това ще ви остане в СиВи-то като петно в биографията за цял живот, пазете си честта и името! Някой ден, когато някои от тези, които сега венцехвалите бъдат осъдени за корупция и злоупотреба с власт или се превърнат в нарицателни за недемократи и непочтени политици, как ще отмивате това петно?


- Убийствено елементарна е логиката на властта - ако някой в ЕС каже нещо дребно като добро за тях, те ликуват до небесата: ЕС признава успехите ни! Но ако в ЕС започнат ежедневно да отправят жестоко правдива критика за делата им, те надуват рупора до откат - това са някави соцкомплекси, че Европейският съюз е като Съветския съюз и може отвън да ни съди и да ни се меси във вътрешните работи!


- Добре, гербаджиите в Монтана се изложили с китайската магистрална инфраструктура - има грешка, има и прошка. Но те - не! Някакъв техен пуяк надува сякаш е в любовен период шия, пъне розови бузки и по гръб не пада, нагло, та знае ли се - не било грешка, защото те в Герб само такива чудеса правили, само подобни проекти реализирали! Господи, дето викаше някога странният наш пернишки седесар чичо Гришата - нЕма да има оправия в България докато властта е като крокодила - по-проста е от главата до опашката, отколкото е самозабравила се от опашката до главата!

Николай Слатински




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5183 |10.09.2020 Журналистите, отразяващи работата на парламента, излязоха с петиция срещу ограничения достъп до депутати . 27| 6328 |10.09.2020 Проф. Людмил Георгиев: Народът и държавата имат шанс само с победа на Корнелия Нинова . 20| 6231 |10.09.2020 Николай Слатински: Гражданското общество може да спечели в своите каузи, само ако има общество! . 7| 5237 |09.09.2020 Николай Слатински: ББ е този, който омаскарява протестиращите. Другите придворни са агресивни папагали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads