Реклама / Ads
9| 2252 |30.07.2024 НОВИНИ

Прокуратурата протестира домашния арест на Георги. Дебора: Подобни хора не трябва да се разхождат на свобода

.
Източник: БГНЕС
Прокуратурата ще протестира домашния арест на Георги Георгиев, обвинен за насилието над Дебора Михйлова от Стара Загора, предаде БНТ.
 

На днешното заседание по делото съдът измени мярката на Георгиев от най-строгата - "задържане под стража" до домашен арест.

 

Срещу Георги Георгиев има повдигнати обвинения за нанасяне на 18 порезни рани с макетно ножче, в следствие на което Дебора получи 400 шева, както и че насилствено ѝ е отрязал косата.

 

След днешното заседание по делото ѝ срещу Георги Георгиев, Дебора Михайлова, която беше обезобразена с макетно ножче през 2023 г., публикува видео.

 

„По повод днешното дело и всички клевети, които се изписаха по мой адрес. Достатъчно мълчах и търпях. Подобни хора не трябва да се разхождат на свобода. Вярвам, че истината ще излезе наяве. Опитвам се по един или по друг начин да преживея случилото се и донякъде успявам. Радвам се, че нося борбения характер на майка си и съм толкова силна, колкото и тя. Няма да се предам, защото знам, че съм искрена”, казва тя във видео във Facebook. 







Дебора не се яви на днешното заседание. В продължение на два часа обаче беше разпитваха майка ѝ - един от двамата свидетели, които дадоха показания днес. Трябваше да бъдат разпитани трима от останалите свидетели, но един от тях не е бил открит на посочения адрес. А съдът реши да промени мярката на Георгиев - от задържане под стража на домашен арест.

 

Тя коментира и появилите се, по думите ѝ, слухове, че има повече пари от дарения в сметката си, отколкото е декларирала. „Имах постъпили 25 000 лева общо, от тях 20 000 лева, дарени от фирма. Искам да опровергая слуховете, че по личната ми сметка има над 200 000 лева. Представила съм банково извлечение от личната ми сметка, за да стане ясно, че такива пари нямам. Сметката не е дарителска, а лична! Не съм злоупотребила с нито един от вас, приятели!”, казва още Дебора.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 2299 |30.07.2024 ЕНП в ЕС: Унгария отваря врати за руски шпиони . 10| 2415 |30.07.2024 Милиони за вагони: Има ли опасност модернизирането на БДЖ да се превърне в мит?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads