Реклама / Ads
1| 6948 |09.03.2017 НОВИНИ

Психолог: „Героят от Лясковец” Илков бе удобната бърсалка за Светлозар Лазаров

.
Росен Йорданов
Кадрите на ДПС по времето на Пламен Орешарски бяха буквално инсталирани. Бях пряк свидетел на това и поради тази причина си тръгнах с омерзение от МВР. И няма посмъртно да се върна.
 

Това са хора, които са инсталирани там и голяма част от времето им минава в това да търсят компромати за хора, които искат да работят. Това са оцеляващите. Тази администрация е Авгиеви обори. Така, че какъв е проблема на Атанас Илков днес да го викнат там, а утре на друго място. Той не е виновен, защото е човек без морал. Без грам морал.

 

Това каза пред Фрог нюз  психологът Росен Йорданов по повод скандалното издигане на „героя от Лясковец” Атанас Илков за шеф на полицията в Пловдив.  Атанас Илков е фалшифицирал документ. Говоря за мнение, дадено като работно по имейл от мои колеги, но е представено като официален документ. Той взима това нещо и го прилага към документите за операцията. Говорим за абсолютно фалшифициране и подвеждане на хората. Това беше удобната бърсалка, с която бившият главен секретар на МВР  Светлозар Лазаров обясняваше как психолозите са казали, че с Петко Петков от Лясковец не могат да се водят преговори. Атанас Илков осигури оправдаването на Светлозар Лазаров. А Лазаров, за който толкова много говорих преди време, е единственият главен секретар, който се опитваше да налага какво да излезе от полиграфа. Опитваше се да се бърка в работата ни.

 

Всъщност безсрамието се е превърнало в норма за МВР. Гьонсуратлъка, брутално и реално, е норма за поведението на хора от кръга на ДПС и БСП. Тези хора реално нямат никакво безсрамие да налагат и лансират хора, които са се компрометирали. Това е отдавнашна политика. А на ГЕРБ политиката им беше безумна, говоря особено за второто правителство, при което МВР беше оставено в трета глуха. И единствено се занимаваше с границата и бежанците. МВР реално не работеше сериозно.

 

 Какво още каза Росен Йорданов, четете в рубриката „Интервю”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8231 |07.03.2017 Как „Героят от Лясковец” лови два пъти „убийци на Пеевски” . 5| 7498 |31.12.2016 Психолог: Атентатите и политиците отключват у хората агресия и депресия . 0| 4668 |20.12.2016 Криминален психолог: Нападателят в Турция е имал помощник . 0| 4944 |18.08.2016 Психолог: Побоят е модел на подражание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads