Реклама / Ads
0| 13312 |10.06.2022 ГЛАСЪТ

Путинци в атака на живот и смърт: ”Сармат” за Кирил и Асен, толкова е просто

.
Василев и Петков
Няма никакъв заговор срещу правителството, това е теория на конспирациите. Те просто не могат да се справят, некадърни са, „харвардци“ недни, продават България заради Македония, американски мекерета, предатели и пр. Това пее хорът на статуквото от дълго време, а през последните фортисимо докрай.
 

Вече 32 години България е почти на 90% зависима от руските енергоизточници. Най-зависима от всички европейски страни, не само в ЕС. За преди 10 ноември не говорим – там е ясно. Лукойл, АЕЦ „Козлодуй“ – ремонт и гориво, реактори за АЕЦ „Белене“ – несъществуваща, проект „Южен поток“ – окраден и провален, Турски поток, 3 млрд куб. метра газ, метровагони и локомотиви и пр. Всичко това заради зависимости на политическия елит от Москва.

 

Кирил Петков и Асен Василев заемат ясна позиция, че са против войната в Украйна. Наричат Русия агресор, а Украйна жертва на брутална агресия. Русия едностранно спира подаването на газ за България. Кирил и Асен обявяват, че няма да се поддадат на провокацията за заплащане в рубли и предриемат стъпки за прекратяване на зависимостта на България от Русия. България подкрепи санкциите срещу Русия заради агресията в Украйна. Бойко Рашков пък извади на светло разграбване на милиарди от предишната власт, а извършителите – все любимци на Кремъл и руските тайни служби. О, ужас!...

 

И Москва ни обявява за неприятелска страна. За руската агентурна мрежа в България е обявена тотална мобилизация. Тролове и агенти за влияние са хвърлени в атака. Хибридната война срещу София ескалира.

 

Цялата „армия“ пропутински партии, политици, социолози, политолози и медии се втурват на щурм срещу Кирил и Асен. Защото те, представете си, са нарушили руските интереси в България. А те са: „Курица не птица, Болгария не заграница!“

Атаката не е просто срещу „Продължаваме промяната“, това е война срещу България. Кремъл разчита също България да внася смут и съмнения в НАТО и ЕС. Не на последно място: Да спре борбата с корупцита. В никакъв случай Бойко Рашков да не бъде допуснат до шефското място в КПКОНПИ. Защото друг Бойко може да плаче. В ДПС направо са в истерия. А те са ценни за Русия. Да не говорим за закриването на специализираните прокуратура и съд, лишило статуквото от любима бухалка…

 

Всичко това прави Кирил и Асен абсолютни мишени. Доказва го и сбирката в БТА, където верни на Борисов човечета надигнаха глас за връщане изцяло на хартиените бюлетини. Знаем какво означава това за ГЕРБ и ДПС. Участвалите персони можеше спокойно да говорят на руски – да падне и последното съмнение, че са най-верните инструменти на путиновата пропаганда у нас. Как само се радваха на заплахата, отправена от онзи идиот, шефа на Роскосмос Дмитрий Рогозин, че България може да бъде ударена с ядрена ракета „Сармат“. За сведение на българските путинчета прехвалената „Сармат“ е нещо като книжен тигър, защото Русия няма производствен потенциал да ги реализира на практика.

 

Кирил и Асен откриха нови източници за доставки на газ. Новият газ е по-евтин от руския. Е, това вече е непростимо. Знаете какви събития предизвика всичко това. Желязната завеса за България чак сега започна да пада. Досега бяхме все още в руския/съветския двор. Единствени в ЕС и НАТО.

 

Лошата новина за путинофилите е: Там, където вече се намирате не е лошо поддържан парк – гробище е. Там сте, защото времето не е онова, което искате да върнете. Питайте децата и внуците си, дето са в САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Испания, Канада, Скандинавия, Италия… Ако беше толкова велика Русия щяха да са там, нали? Но не са. Знаете защо.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7306 |20.04.2022 Кървавото писмо от Мариупол е като това на Каблешков. Всяка каска спасява живот . 25| 15118 |19.05.2021 Ушев, г-н Ушев, животът по Дзержински и Ленин опустошава . 30| 32591 |11.01.2021 Живот в дебелото черво на бясно куче или мазохистична разходка из разпадаща се София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads