Реклама / Ads
5| 3358 |31.10.2022 НОВИНИ

Радомир Чолаков: Лично ще подкрепя законопроекта на Кирил Петков за КПКОНПИ

.
Радомир Чолаков
Днес изпратих дневния ред за работа на правна комисия и първа точка в дневния ред е законопроекта на Кирил Петков за КПКОНПИ. Аз лично ще подкрепя този законопроект и ще приозва колегите от парламентарната група също да го подкрепят. Очакваме и законопроекта на г-н Крум Зарков, който също ще бъде разгледан в комисия. Всички предложения на служебния правен министър, свързани с плана за възстановяване, ще бъдат разгледани в комисия.
 

Това каза в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ и председател на правна комисия Радомир Чолаков.

 

"Непрекъснато слушам глупости, че ГЕРБ са против правна реформа, ГЕРБ бранят Гешев. Повече няма как да се говорят такива неща. В предишното НС бяха внесени много недомислени закони. Ние сме спорили по тази тема, защото виждаме несъвършенствата в тези закони. Това води до интерпретации от страна на ДБ и ПП, че ГЕРБ са мафия и бранят мафията. Повече никой няма да има право да казва такива неща, защото аз лично ще подкрепям всичките законопроекти за съдебната реформа на двете партии", обяви той.  

 

"Тук трябва да свалим картите на масата и да си кажем - искаме ли да работим за България или искаме да тласнем България към поредните избори и да дадем властта отново на Румен Радев. Аз вече си правя разделителна линия между политическите сили. Има такива, които са готови да се жертват и да преодолеят някои разминавания в името на България. Има и такива, които не искат да помръднат и сантиметър и не искат да имат консенсус. Логиката на ПП е разрушение", категоричен бе Радомир Чолаков и добави, че втора точка в дневния ред на правна комисия ще са проемните в Изборния кодекс, свързани с връщането на хартиената бюлетина. 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2855 |27.10.2022 Сачева, ГЕРБ: Правителство на малцинството е крайна опция, ще излъчим ярки личности . 2| 2852 |21.10.2022 Каримански: Не съм оптимист за съставянето на правителство, не виждам личности с дух, решимост, способност . 0| 2810 |20.10.2022 Закопчаха мъж за нападението в столичното метро . 0| 2982 |20.10.2022 Тежка катастрофа образува задръстване на столичното Околовръстно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads