Реклама / Ads
15| 5897 |25.11.2020 НОВИНИ

Радослав Бимбалов: Ударихме ужасяващото дъно по справяне с кризата. Глупостта ще я усетим на гърба си

.
Радослав Бимбалов
Не зная нещата на колко по-лошо могат да отидат. Ударихме ужасяващото дъно по справяне с тази криза. Ние сме първи по смъртност в света. Това каза в „Честно казано“ с Люба Кулезич по Евроком Радослав Бимбалов-експерт по комуникации.
 

„Още в мига, в който ги видяхме, че не подават оставка, стана ясно, че те искат да се подготвят, за да спечелят изборите. На 8-ми декември си отиде Джон Ленън, не зная дали има връзка с това“, каза той относно тезата, че Бойко Борисов ще се оттегли по средата на рокдауна.

 

Локдауна е пореден популистки ход, с който се опитва да намали броя на недоволните. Тези мерки няма да сработят. Нищо чудно, Борисов да осъзнава, че го чака много тежък период в края на локдауна. И да се опита да се оттегли.  

 

Те ни вменяват виня от месеци. Ние сме все виновни. Борисов ходеше с маска най-много до горната му устна. Експертите от великия НОЩ тръгнаха с една паметна реч, тръгнаха с пръчката и забравиха за моркова. И непрекъснато ни обясняват, че ние сме виновни. Вменяването на вина е вече пътека, от която няма връщане назад.

 

По-добре да повтаряш Живков, отколкото Хитлер. До вчера ни говореха е добре да се излекуваме, за да можем да работим. Държа да кажа, че тези мерки трябваше да се вземат много отдавна. Да вземеш мерки ,значи да се предотвратиш нещо. Сега се опитват да ни замажат очите ни. Глупостта ще я усетим на гърба си. Не случайно Европа взе по-рано мерки, за да може да влезе в коледния цикъл.

 

Медиите не умеят да владеят новините така, че да могат да създават среда за нормално общуване с аудиторията си. Малко са независимите медии в България, за съжаление. Това е част от пропагандната машина и понеже това е важно да се говори, всяко политическо действие, трябваше да заглушава скандала с чекмеджета.  Тази дъвка се дъвче месеци наред.

 

Искам да зная как ваксините ще дойдат до нас, как ще се организира ваксинирането. В Гърция вече има такъв план. Не ме интересува бюджета за 2012 година. Той и без това ще се промени. Какъв е планът за ваксините?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5932 |17.11.2020 Радослав Бимбалов: Джамбазки е герб на войнствената комплексарщина . 16| 6310 |13.11.2020 Радослав Бимбалов: Драги Бойко, конграчюлейшънс . 10| 5087 |05.11.2020 Радослав Бимбалов: Лудите сме ние, а не Борисов . 18| 11468 |31.10.2020 Радослав Бимбалов: Драги Томиславе, долу ръцете от бъдещето на дъщеря ми!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads