Реклама / Ads
31| 13378 |30.07.2021 ПОЛИТИКА

Радостин Василев от ”Има такъв народ”: Външни сили се опитват да ни изнудват

.
Радостин Василев
Споменахме, че до петък ще сме готови със състава на кабинета и това накара някои външни сили да се опитат да ни притискат по един модел, по който Бойко Борисов е бил обект на изнудване като премиер, коментира адв. Радостин Василев от ”Има такъв народ”.
 

„Няма да има човек, който е гласувал за нас, който да е разочарован когато нещата стигнат до логичния си край, какъвто и да е той. Някои искат всичко да се случва веднага, но ще разберат, че това е невъзможно. Избрани сме, за да може идеите на хората да бъдат приведени в действие, а не на наш гръб да влязат във властта хора, които не са спечелили изборите“, каза пък депутатът от Бургас Ивайло Вълчев.


„В момента в кадър имаме една врата, която е затворена. През нея може да влезе добър герой, който да направи така, че нещата да продължат да се случват. Поне от нашата страна на вратата разумът надделява над емоциите“, добави той, след като му бе зададен въпрос за сценария за съставяне на правителство.


„Нито една партия не попита за министрите. Разговорите стигнаха до оня ден, когато бяхме изненадани сутринта да чуем нещо, което не чухме тогава, когато говорихме на една маса очи в очи, където си казахме съвсем различни неща. Не искаме да се загуби здравия разум и логиката, прогресът, който направихме тези дни, да върнем нещата в нулева точна и след някой друг месец да се ходи на избори“, заяви Вълчев.


По думите му няма по-тежко от това да предложиш кабинет и да застанеш зад него.


"Ние няма да кажем днес едно, утре друго. Този ход на Трифонов трябваше да покаже, че ние сме готови да носим отговорност. Нашето желание е всички разговори да дадат резултат. Не е ставало дума за коалиция", допълни той.


"Необяснимо за мен са опитите на определени кръгове да ни причислят, да ни вменят задкулисие и участие на ДПС във властта чрез нас, е една от най-абсурдните тези, които съм чувал. Ако това стане основание за нови избори, тогава тези хора, които вменяват такава идея, ще бъдат много нещастни, защото те ще загубят“, прогнозира пък Радостин Василев пред БНТ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 14671 |29.07.2021 Илиян Василев: Слаби играчи са тези от ИТН. Ще танцуват само едно лято . 16| 13698 |29.07.2021 Стефан Гамизов: Засега вие от ”Има такъв народ” се явявате адвокати на ДПС и Москва . 65| 22474 |29.07.2021 Тошко Йорданов с остри думи към Христо Иванов. Нападна и Асен Василев: Откраднал е код, няма да е наш министър . 19| 19319 |28.07.2021 Христо Иванов: ДБ подкрепя за министри в кабинета на ИТН Кирил Петков, Асен Василев и проф. Денков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads