Реклама / Ads
0| 3252 |16.06.2022 НОВИНИ

Радостин Василев: ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС

.
Радостин Василев Източник: БГНЕС
Мафията наистина проби в ИТН. От днес, това е видимо за цяла България. Случва се пред очите ни в НС. ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия. Партията, която учредявах с огромна надежда за промяна и с огромна вяра в лидера.
 

Това пише в профила си във Фейсбук спортният министър в оставка и бивш депутат от партията на Слави Трифонов, сега независим, Радостин Василев.

 

„Всъщност, за голямо мое съжаление, се оказа, че мафията винаги е притежавала ИТН. Съжалявам, че се усетих толкова късно, защото имаше знаци още в 45-то и особено в 46-то НС.

 

Отдадох повече от 2 години от живота си в изграждане на структура, офис, програма и ми повярваха толкова много хора. Бях председател на правната комисия, когато коригирахме изборния кодекс и отрязахме купувачите на гласове с машинното гласуване. В последните 6 месеца дадох най-доброто от себе си като министър на младежта и спорта. Отправна точка ми бяха само законът и моралът.

 

През последните 2 години изхабих огромна енергия да убеждавам всички, че това е партията, която ще промени България. Извинявам се от цялото си сърце на всички, които съм подвел. Бях излъган заедно с вас. Аз никога не се отказвам и ще участвам в промяната на България, заедно с всички вас, които ми вярвате, каквото и да ми струва това.

 

Сега разбирам защо никога не заприличахме на нормална партия, защо беше провален предишният парламент и защо сега Тошковци и Балабановци опитват да унищожат държавата.

 

ИТН не е партия, а бизнес проект на мафията. За мафията, държавата е дойна крава и нейните граждани нямат никакво значение. Дойната крава спря да дава мляко и това е причината за всичко. В момента, в който държавата си върна контрола над ключови сектори и щеше да се работи в КПКОНПИ се активира ИТН.

 

На този проект на мафията не му трябват мислещи и смели хора с интелект, а трима или четирима верни сценаристи от телевизията, двама лакоми за постове, много умни и ужасно бедни и алчни фронтмени, доста натискачи на бутони в НС и брокери-изпълнители, каквото е цялото ръководство на МРРБ и свързаните структури. Аз не се вписвах в тази картина от самото начало. Усещаше се във въздуха. Затова слугите на шефа и фронтмените ги беше и още  много ги е страх от мен. Има защо. Държа много козове в ръкава. Бях и съм много смел, не съм алчен и не признавам фалшиви авторитети и мними пророци. Това нарушава основното правило в ИТН,че има един бог и Тошко е неговия пророк. НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ПРЕДАТЕЛ. Предатели са тези, които лъжат народа и една година разрушават парламентаризма и държавността.

 

На този проект не му трябва политическа програма и затова експертите ни с изумление разбираха, че на обществото при представяне на правителство се презентират непознати програми от непознати хора. На този проект му трябват слепи гласове. Лидерът се оказа легендарен певец и водещ, но предаде (ПРОДАДЕ) народа си в качеството на политик.

 

Поради факта, че се намериха 5-6 смели и независими хора, от днес мафията е прегърната и заедно като юмрук. ИТН, ГЕРБ и ДПС открито застанаха заедно. Горди, смели и усмихнати. Утре ще предложат Ива Митева за председател на НС и тя пак ще е важна и щастлива.

 

Възраждане ще страдат от тази прегръдка на следващите избори. Хората не са глупави.

 

С голяма болка наблюдавам как Тошко Йорданов и Балабанов, заедно с Тома Биков заедно крещят: “ОСТАВКА” и са първи приятели в парламента. Помиярско и отвратително е. Подигравка с протестите и очакванията на народа е. Вие сте срам!

 

Останалите в групата депутати на ИТН са тъжни, защото осъзнават, че вече са инструмент за връщане на мафията.

 

Призовавам ги за смелост и решителност в името на България! Не заставайте редом до вашите врагове за тази пуста власт и пари.

 

ИТН НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

 

Единственият шанс на сценаристите е да управляват, прегърнати с мафията с връчването на третия мандат на ИТН. Знам, че това няма да се случи. Аз знам от къде знам.

 

А АКО СЕ СЛУЧИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ.

ДНЕС Е ВИДОВДЕН!“, пише още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3220 |15.06.2022 ПП: Нова коалиция иска да отстрани председателя на НС Никола Минчев! . 0| 3242 |15.06.2022 Томислав Дончев отрича: Няма коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС, ”Възраждане” . 0| 3154 |15.06.2022 Асен Василев: Можем да си позволим увеличение на пенсиите . 0| 4704 |15.06.2022 Радостин Василев: Ще ни последват още хора от ИТН. Ще видите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads