Реклама / Ads
0| 3881 |25.08.2022 НОВИНИ

Радостин Василев създаде „Силна България“, щял да спира грабителите

.
Радостин Василев Източник: Facebook
Бившият спортен министър и ексчлен на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ Радостин Василев създаде свое „Гражданско Движение Силна България“. Чрез него той искал да продължи „борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни“.
 

В пламенна публикация във Фейсбук той обяснява как в качеството си на министър на младежта и спорта повел „кръстоносен поход срещу кърлежите, изсмукващи ресурса на сектора и владеещи само и единствено в своя полза спортната инфраструктура“.

 

Ето какво още пише Радостин Василев:

 

„Гражданско Движение Силна България“ официално е факт!

 

Създадох движението, за да продължим по категоричен начин заедно с Вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на държавата от лапите на бандитите трябва да продължи.

 

В качеството ми на министър на младежта и спорта поведох кръстоносен поход срещу кърлежите, изсмукващи ресурса на сектора и владеещи само и единствено в своя полза спортната инфраструктура. Това бяха силно приближени до бившите управляващи лица, които защитават заграбеното от държавата със зъби и нокти. Подобно на Капитан Андреево. Осъзнавах, че тази битка ще е тежка, но не очаквах предателството на лидера на партията, която ме излъчи за министър.

 

Знам, че ни предстои най-голямата битка, която ще е тежка, а в много случаи и неравностойна. Това вече не е толкова битка на партии и идеологии, а по-скоро на доброто срещу злото, между истината и лъжата. Между старото и прогнилото и новото, търсещо промяна.

 

Онова, което ми даде кураж да се изправя срещу мафията в България, е че съм свободен и отговорен човек. Свободен от задкулисието и отговорен към проблемите в настоящето и бъдещето.

 

Част от приоритетите на Гражданското движение са следните:

 

➡️Пряко участие на гражданите в държавното управление и местното самоуправление.

➡️Осъществяване на граждански контрол за прозрачност при работата на държавните и общинските институции.

➡️Упражняване на граждански контрол върху управлението на страната, за постигане на прозрачност в управлението.

➡️Възстановяване на прозрачността и законността при управлението на публичните финанси, прекратяване на порочните и престъпни практики в управлението на страната и търсене на отговорност чрез въвеждане на действащи механизми за контрол върху дейността на държавното управление и местното самоуправление.

➡️Ефективно използване на механизмите на държавното управление и местното самоуправление.

➡️Създаване и реализиране на възможности за пълноценно развитие, социална реализация и трудова заетост на всички граждани.

➡️Подпомагане на гражданите при взаимодействието им с институциите на Република България.

➡️Подпомагане на държавните институции за установяване върховенството на закона, защитата на националната сигурност, правата и законните интереси на гражданите и техните организации.

➡️Прозрачен и качествен публичен дебат

➡️Стремеж към обществена солидарност и социална взаимопомощ.

➡️Осигуряване на възможност за ускорено икономическо развитие на отделните региони на територията на Република България.

➡️Утвърждаване на моралните, духовните и културните ценности на България, чрез стремеж към запазване на българската национална идентичност и пресичане на отрицателни чужди влияния.

➡️Премахване на корупционните практики, чрез ограничаване на властови и бизнес обвързаности и подкрепа към кандидатури на политици с висок морал, висока образователна степен и професионална подготовка.

 

✅Очаквайте скоро новини и подробности за действията на „Гражданското движение Силна България“.

 

Уважаеми българи, трябва ясно да покажем на хунтата, че в страната ни има една нова воля - волята за справедливост, възмездие и промяна. Тя обединява хората  около желанието за нормален и достоен живот.

 

Изходът е само един! За да оцелеем, народът трябва да унищожи действащото досега срещу него корпоративно чудовище ГЕРБ - ДПС. Това може да стане само с най-страшната за тях дума – ВЪЗМЕЗДИЕ.

 

Време е завинаги да спрем грабителите на България!“.

 

 

Припомняме, че на предстоящите парламентарни избори, които ще е проведат на 2 октомври, Радостин Василев оглавява листата на „Проъдлжаваме Промяната“ в Габрово

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3964 |23.08.2022 Асен Василев: Борисов лъже народа . 0| 23670 |22.08.2022 Илиян Василев: Клети, клети случайно попаднали във властта министри, премиери, президенти . 0| 13955 |19.08.2022 Илиян Василев: Стефан Янев има харизмата на хладилник . 0| 16681 |17.08.2022 Илиян Василев: Да търсиш нови договори с „Газпром“ е признак за устойчиво ментално разстройство. Радев да се готви за протести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads