Реклама / Ads
8| 4809 |15.10.2019 НОВИНИ

Расисткият скандал е бил предварително планиран, твърди български национал

.
Източник: БГНЕС
Расисткият скандал на мача между България и Англия (0:6) е бил предварително планиран и координиран. Това е заявил български национален състезател пред английски играчи, пише ”Скай спортс”, цитиран от ”Дневник”.
 

Името на българския футболист не се назовава. Според информацията, той се извинил пред съперника за станалото на "Васил Левски". През първото време играта два пъти беше прекъсвана заради расистки действия. На почивката капитанът на България Ивелин Попов разговаря с български запалянковци, за което бе похвален от автора на първия гол Маркъс Рашфорд.

 

Кадри на английска телевизия показаха група фенове, които отправят нацистки поздрав с изпъната във въздуха ръка. След първото полувреме около 50 фенове, облечени в черно, напуснаха сектор Б.

 

Любители на футбола коментираха в социалните мрежи, че "фашетата са по стадионите още от зората на демокрацията. И никой не е опитвал да реши този проблем, даже са се възползвали от тях".

 

И още:

"Англичаните от месеци плачкат че имало расизъм и да отидеш да правиш нацистки поздрави и да издадваш маймунски звуци трябва да си или малоумен или платен. А ония са вероятно и двете."

 

"Интересно, "възмутеният" премиер не каза как ще се процедира с "групата олигофрени". Ще ги търсят ли, ще ги арестуват ли? Щото ги има записани, лицата им са в камерите, дори на суичърите им пише от коя групичка са. Не е нужно да си ФБР или Шерлок Холмс, за да ги намериш."

 

"То е много трудно да се сетиш: 50-ина лепилари от "София-запад" дойдоха, изиграха си театрото, че да ги видят и си напуснаха още в края на първото полувреме. Верно ли трябва да го обясняваме и това?"


"Напълно съм съгласен, че беше активно мероприятие. Явно бяха нарочно докарани, инструктирани и оставени да си изиграят номера шепата лумпени. Атмосферата бе нагнетявана предварително и напоително. И ... сърпрааайййз! Всички говорят за това, а не за бакиите в китната ни Мамковина, за избори, платформи и кандидати. Че и Полфрийман ще си тръгне, без някой да обърне внимание."

 

"Англетата също са на далавера: ние отново се оказахме полезните идиоти, чрез които те могат да размият и да изнесат навън собствените си расистки проблеми. А и в този момент всяко дори леекинко отклоняване на вниманието на широките английски маси плебс от вътрешните брекзитджийски бакии, а и от особата на самия внук на турския поданик идва дюшеш."


"Да не забравяме, че ФИФА-та и УЕФА-та същи си викат "берекет версин" за тази удобна топка за техните кампании.
Бе ... всички печелят!
Само българите губят."

 

"Защо се разрешава на тези изроди да петнят името на България?! Не ни ли стига, че не можем да играем?"

 

"МВР-то няма да закача татуираните келеши, че ще са нужни свежи за КОНТРАПРОТЕСТА в подкрепа на Гешеф."

 

"Униформените олигфорени на Младен Метов-Илиянски едва ли имат топки да се занимават с нещо толкова опасно и за тях като футболно хулиганство и расизъм.
Далеч по-лесно е да преджобваш ученици за фас трева, да клечиш като труженичка по магистралите и да заплашваш неудобни журналисти!"

 

"Да аплодираш политик, че е построил път, болница или мост е все едно да благодариш на банкомат, че ти дава пари!"


"Расисткият скандал е бил предварително планиран. Не се изискваше много ум, за да се разбере още по време на мача."

 

"Тези същите нали ги използваха за един друг митинг? Нещо с бъдещия велик главен прокурор? Там трябва да се търсят и сегашните им работодатели."

 

"Ингилизите тъкмо си търсиха "пълнеж" покрай брекзита... И май си го намериха."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5161 |15.10.2019 Скандал във ВСС, Боян Магдалинчев заплашва Лозан Панов, магистрати омерзени . 5| 4058 |02.10.2019 ЦИК глобява Сидеров заради скандала в БНТ . 1| 4094 |02.10.2019 БСП и ГЕРБ спорят за скандала в ”Референдум” . 3| 3943 |30.09.2019 И Борис Джонсън ”изгря” в секскандал, пускал ръка на две дами преди 20 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads