Реклама / Ads
11| 8064 |19.10.2020 НОВИНИ

Ренета Инджова: Така е било предвидено - парите да се раздават като дойдат избори

.
Ренета Инджова
Нямаше моментната реакция, когато трябваше да се раздават парашутни пари в разгара на епидемията. Правят го сега. Било е предвидено, че когато наближават избори, тогава ще започне голямото раздаване. Ако Борисов бъде оставен да извършва редовни избори, ще проработи. Машината за избори е в неговите ръце. Машината за манипулации е в него.
 

Това заяви в предаването “Алтернатива” Ренета Инджова.

 

"Борисов е един безкраен мачо, но се страхува. Затова не ходи на работа. Там из горите нещата са нагласени. Той реши, че това е най-добрият начин да се представя. Върнаха се в бившия Партиен дом, ще се върнат и към партизанското движение", посочи още Инджова.

 

По думите й бедността у нас не може да бъде потушена.

 

“Ние сме най-бедната, най-боледуващата, с най-нисък стандарт страна от Европа. Каквото и да даде, то е нещо, което преди това е откраднато. Не може да компенсира. Може да заблуди някого, че нещо се прави, но дълговременния ефект са поражения. Не може да поддържате пенсионна система на годишна основа. Когато се харчи безразборно, а имате бюджет, който не е стъпил върху икономическа основа и е толкова, колкото е необходимо да останат излишъци за Борисов”, коментира още Инджова.

Тя бе категорична - външните инвеститори от страната изчезват, въпреки че “от пънчето се говори за Moody’s”.

 

“Нямаше моментната реакция, когато трябваше да се раздават парашутни пари в разгара на епидемията. Правят го сега. Било е предвидено, че когато наближават избори, тогава ще започне голямото раздаване. Ако Борисов бъде оставен да извършва редовни избори, ще проработи. Машината за избори е в неговите ръце. Машината за манипулации е в него. Освен това хората започват да се поддават на тези подаяния, защото са толкова бедни, че нещата са в критичната граница на оцеляването”, посочи още Инджова.

Чуйте и цялото интервю:

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 13938 |19.10.2020 Кубрат Пулев: Подкрепям протестите, трябва да стане така, както хората искат . 13| 9223 |17.10.2020 Ренета Инджова пострадала при сблъсъците пред БНТ снощи . 22| 11039 |13.10.2020 Ренета Инджова: Прочистването на обществото e възможно със служебни кабинети . 18| 7270 |08.10.2020 Николай Слатински: Защо беше нужно така да се опозори ЕНП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads