Реклама / Ads
17| 7126 |07.04.2021 НОВИНИ

Ревизоро за провала на патриотите: Стреляха в мъгла и умряха от рикошет

.
250 000 гласа загубиха “Обединените патриоти”, които взеха решение да се разведат в навечерието на изборите и да се явят отделно. ВМРО на Каракачанов падна под 4-процентовата бариера, а коалицията Воля-НФСБ претърпя пълен погром и спечели под 3%. Провалът на патриотите е заради 5-6 души, които са държали да са в листите, смята еко министърът Емил Димитров-Ревизоро.
 

“Едните решиха да отстрелят другите в навечерието на изборите и накрая провалиха себе си, умряха от рикошет. Стреляха в мъглата, умряха от рикошета”, обясни Ревизоро, който бе номинацията на “Обединени патриоти” за шеф на МОСВ след сагата с Нено Димов.

 

"Предполагам, защото аз не съм участвал нито в разговори, нито в нищо. Самият аз заявих много отдавна, че няма да участвам в избори, защото съм поел ангажимент да се занимавам с пряката дейност, която по силата на обстоятелствата се наложи да ръководя. 5-6 човека, които държаха да бъдат в листи и за да не ги делят с другото политическо формирование в последния момент ги отрязоха, а всъщност отрязоха себе си", коментира Димитров.

 

Ревизоро обаче бе категоричен - ангажиментите в МОСВ са били изпълнени. 

“Много ме е яд, защото 5 години съм дал на парламента, една година бях министър, принудих се да ме нападат и свои, и чужди. Изкарах мандата това, за което отидох съм много доволен. Като цяло съм изпълнил всичко, не дължа на никому нищо, мога да си взема шапката и да си отида спокойно", сподели Димитров.

 

"Изкарахме мандата, язовирите са пълни, получих признание от бизнеса, което не съм очаквал, че ще получа. Дойдоха дипломати да ме питат какво се случва в България. В екологията има неща, които ако се случат днес не по правилния начин, ги разбираш след 6 месеца или след една година, но вече е късно. В момента виждам див популизъм, който ще навреди страхотно много на държавата. Но тъй като не съм се ангажирал да помагам, сега ми е лесно. Но има неща, които ако не се случат сега, всичките тези мечтани еврофондове, може и да не дойдат в този обем, а може и тази част, която дойде после да се окаже, че ние ще си я платим и после няма да ни я възстановят", заяви министърът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 3241 |24.03.2021 Ревизоро: Язовирите са пълни, вода ще има и за следващата година . 16| 3721 |01.02.2021 Ревизоро се извъртя: Няма опасност от екокатастрофа във Варненското езеро . 10| 8341 |24.01.2021 Николай Милчев: Елегия за Ревизоро - удари тавана с шпакла . 7| 3654 |18.12.2020 БСП: Борисов, а не пандемията е виновна за провала в тол системата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads