Реклама / Ads
4| 2764 |31.10.2022 НОВИНИ

Румен Радев: Пред младите българи няма граници на възможностите

.
Румен Радев
Убеден съм, че пред младите българи няма граници на възможностите и могат да покорят и най-високите върхове на науката, спорта, в литературата, музиката, изкуството и да бъдат лидери в своята област. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към отличените младежи, постигнали златно и сребърно ниво в младежката програма „Международна награда на херцога на Единбург – България“.
 

На тържествената церемония държавният глава, който е патрон на престижната международна награда у нас, връчи почетни значки на отличените участници, съобщиха от президентския прессекретариат.

 

Програмата „Международна награда на херцога на Единбург“ насърчава младите хора сами да си поставят цели и да преодоляват предизвикателства, като по този начин развиват своите качества и умения.

 

Днес е денят, в който аплодираме вашите усилия, вашето време и енергия, посветени да изпитате себе си и да преодолявате собствените си възможности, да ставате по-добри и като личности, но и да допринасяте за развитието на нашето общество“, обърна се към участниците в програмата Румен Радев.

 

Президентът изтъкна постиженията на младите хора в различни сфери и инициативи - спорт, изучаване на чужди езици, изкуство, доброволчество и открои приноса и на учителите, менторите и родителите за безрезервната и всеотдайна подкрепа, която оказват на участниците, за да се утвърждават като уверени и успешни личности.

 

Международната награда на херцога на Единбург е водеща младежка програма за личностно развитие и постижения. В три нива – бронз, сребро и злато, млади хора на възраст от 14 до 24 г. си поставят стимулиращи цели и предизвикателства, чието постигане допринася за тяхното личностно развитие и активно участие в общността, в която живеят. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2823 |31.10.2022 ГЕРБ предлагат компенсация от 1 лв. на литър за бензина и дизела . 3| 24256 |31.10.2022 Адв. Емил Георгиев пред Фрог: Гешев предупреждава. Наблегна, че проверките срещу Борисов още текат . 3| 3349 |31.10.2022 Скандал в руска телевизия! Социолог определи войната като жестокост и садизъм (ВИДЕО) . 2| 2843 |31.10.2022 Стълбите пред МОЧА осъмнаха с корици на книги за свободата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads