Реклама / Ads
47| 4089 |02.02.2021 НОВИНИ

Сачева: Поведението на президента е противодържавно

.
Деница Сачева
Президентът сякаш живее в едни лабораторни условия и непрекъснато ни представя своя утопия за държавата, това е нещо, което всеки разумен човек вижда - че зад фразите на президента не се крие особено съдържание= Поведението му е притоводържавно.
 

Президентът също дължи отговори на въпроси и също следва да говори по теми, които са трудни и по теми, които са свързани с неговите съветници, а знаете, че той избегна отговорите на тези въпроси на пресконференцията.

 

Така Деница Сачева отговори  пред  bTV на критиките на Румен Радев към правителството.


Това че президентът непрекъснато критикува, е неговият начин да изгражда собствената си идентичност, защото темите, по които критикува, особено по темата за образованието, това е несъстоятелна критика. Вчера той коментира, че мерките, които правителството прилага за подкрепа на гражданите за коронакризата, едва ли не са неадекватни и не са съобразени с неговите мерки, такива мерки от страна на президента не сме чули. Непосредствено преди първите мерки за подкрепата, Бойко Борисов беше при президента и обсъдиха мерките, които ще приложим, а след това президентът реши отново да се прави на опозиционер. Така че от наша страна винаги е имало добронамереност и желание за диалог, но насреща виждаме безпочвени критики и насаждане на червейчето на съмнението, което е общо взето противодържавно поведение. Не може непрекъснато да насаждаш съмнение във всички институции, не може непрекъснато да твърдиш, че всички институции са корумпирани и единствено президентската е институцията остров, в която няма никакви проблеми и институцията, която би могла да да даде стратегията за бъдещето развитие, това е несериозно, каза още социалният министър Деница Сачева.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 3321 |22.01.2021 Деница Сачева: Хората допускат грешки в декларациите за подпомагане, това бави плащанията . 20| 6034 |15.01.2021 Гл. секретар на президента Д. Стоянов: Във властта има мутри, не сме готови за избори . 24| 4179 |13.01.2021 Каракачанов отрече Патриотите да са бойкотирали президента, не било отношение към Радев . 6| 3674 |13.01.2021 Поредна консултация при президента. Радев се среща с ”Волт” и ”Движение 21”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads