Реклама / Ads
5| 2769 |13.07.2023 НОВИНИ

Съдът постанови глоба от 350 лв. на Евгени Минчев по Указа за борба с дребното хулиганство

.
Пиар експертът Евгени Минчев
Глоба в размер на 350 лв. постанови Софийският районен съд на пиар експерта Евгени Минчев по Указа за борба с дребното хулиганство. Минчев беше арестуван от органите на реда преди дни след сигнал за скандал между мъж и младежи.
 

Според служители на МВР, пристигнали на мястото на инцидента, той се държал агресивно, използвал обидни думи и не пожелал да се легитимира. По време на заседанието първи пред съда говори свидетел, който се определи като добър приятел на Минчев. Той коментира, че във въпросната вечер са били на парти в столичен хотел. Изпили по чаша или две шампанско. След това пиар експертът помолил да го изпрати до дома му.

 

В района на градинката на Кристал свидетелят отишъл да купи вода. По негови думи на връщане видял група от около 8-10 души, които нападнали Минчев. Той бил на земята и им викал да го оставят на мира. Дошла полиция. Според свидетеля служителите поискали Евгени Минчев да се легитимира, а той отказал и им казал да гонят нападателите, защото те са "простаци и боклуци".

 

По думите на мъжа тези думи не са били отправени към полицаите, а към агресорите. Адвокатът на пиар експерта твърди, че се касае за недоразумение и неправилно интерпретиране на думите. Според него Минчев е жертвата в случая.

 

Пред съда Минчев заяви, че хора като него са мишени. "Бях пребит, медицинското го показва. Все още имам белези и отоци", подчерта той и помоли да бъде оправдан, за да бъде изчистено името му.

 

"Защото има много медии отпред, които чакат като лешояди", категоричен бе той.

 

В съдебната зала стана ясно, че той изпратил извинително писмо до началника на Районното управление, където е бил задържан. Това е личен акт за недоразумението, което се е случило, обясни адвокатът му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2871 |16.06.2023 Красимир Ненов, директор на ”Контурглобал Марица Изток 3“ АД, стана зам.-министър на енергетиката . 0| 2857 |08.06.2023 50 водещи световни учени алармират: Глобалното затопляне се ускорява безпрецедентно . 3| 2812 |06.06.2023 Русия нарушава правата на руския опозиционер Алексей Навални, постанови ЕСПЧ . 1| 2561 |31.05.2023 Съдът в Охрид гледа делото срещу един от биячите на Християн Пендиков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads