Реклама / Ads
0| 2596 |01.08.2024 НОВИНИ

Над 5-ма охранители ме ритаха и налагаха с юмруци: Млад мъж е станал жертва на брутално насилие в дискотека в Пловдив

.
Източник: Facebook - Филип Крус
Млад мъж твърди, че е бил зверски пребит в известна дискотека в Пловдив от охраната. За случая разказа самият той в социалните мрежи. Инцидентът е станал на 28 юли, след като Филип отива на рожден ден.
 

Пострадалият публикува снимки, на които се вижда, че е със счупен зъб и синини по тялото. За себе си споделя, че не е конфликтен и не е употребявал алкохол във въпросната вечер.


.

 

"Без обяснение, без предупреждение бях хванат (под мишниците) от 2 охрани, които ме замъкнаха нанякъде. Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята. Над 5 охранители ме ритаха и налагаха с юмруци. За момент даже загубих съзнание", споделя Филип.


.

 

Мъжът твърди, че нападателите са били организирани.

 

"Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз - бит, а всичките ми приятели - в шок и изгонени", уточнява той.

 

Приятел на Филип също получил удар в лицето от охранител, тъй като попитал на какво се дължат агресивните им действия:

 

"Не му посегнаха повторно само защото той веднага сподели, че е инвалид (има сериозна сърдечна операция). Подиграха се с нас, гледаха ни, сякаш нищо не е станало, наредени в редица - като войници", аламира младежът.

 

От МВР към момента няма официална информация за побоя в Пловдив. Обяснение засега отказват и от нощния клуб.

 

Филип изразява недоумение с какво е предизвикал тази крайна форма на агресия: "ЗАЩО и с какво го заслужих ?! Има ли изобщо оправдание толкова хора да скочат на 1 човек? Всичко се случи толкова бързо", казва още той.

 

Припомняме, че неотдавна полицай от Четвърто районно управление в Бургас счупи челюстта на младеж край плажа на „Градина“. Побоят се случил на Джулай морнинг в Кайт бар, Созопол, където Владимир Радев се забавлявал с приятели. Причина за това, по думите му, станало парче пица, което без да искат бутнали на земята, разказа момчето.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6728 |01.08.2024 Етиен Леви: Свариха ни, но правим нова партия . 0| 2297 |01.08.2024 Джартов за пожара край Струмяни: Все още не можем да бъдем спокойни . 4| 2338 |01.08.2024 Грузинският министър-председател зове за рестартиране на отношенията със САЩ . 10| 2813 |01.08.2024 Тони Николов: Икономика на войната - военните бюджети в Европа вървят нагоре, "бизнесът със смъртта" на Путин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads