Реклама / Ads
8| 3145 |11.07.2024 НОВИНИ

За 3 секунди Владимир разпознал полицая, който го преби на морето

.
Христо Петров и Владимир Радев
Пребитият в къмпинг „Градина” студент в сряда е пристигнал в Бургас, заедно с негови приятели и свидетели на побоя. Те са били в полицията в, за да извършат разпознаване на нападателя.
 

Вчера стана ясно, че по случая е задържан полицай от Бургас. Той е 21-годишен, работи в системата от 2023 г.  

 

Пред NOVA пребитият Владимир Радев каза, че не е имал съмнение за повече от 3 секунди, че е разпознал мъжът, който с метален предмет е счупил неговата челюст на 3 места.





„Разпознах човека за 3 секунди, защото си спомням добре какво се случи и неговото лице”, каза Владимир Радев. Казва, че не е очаквал нападателят му да е полицай.

 

По думите му не било приятна новина да разбере, че мъжът, който го преби, е полицай.

 

"За никого не е редно да се държи по този начин. Такова поведение никога не е окей".

 

Полицай от Четвърто районно управление в Бургас е счупил челюстта на младеж край плажа на „Градина“. Това съобщи главният секретар на МВР Димитър Калганджиев. Причината - едно парче пица. Случаят е предаден на районната прокуратура в Бургас.

 

19-годишният студент от София е със счупена на три места челюст, след като е ударен с бокс. Мъж е счупил челюстта на 19-годишен младеж Джулай морнинг в Кайт бар в Созопол стана ясно преди дни. Побоят се случил на Джулай морнинг в Кайт бар, Созопол, където Владимир Радев се забавлявал с приятели. Причина за това, по думите му, станало парче пица, което без да искат бутнали на земята, разказа момчето.

 

Дошъл мъж с жилетка на охранителната фирма "Делта гард" и му се скарал. Момчето предложило да му даде пари за нова пица, но последвал "отвратително силен шамар". Приятелят му Владимир се притекъл на помощ и попитал защо охранителят удря Валентин. Последвал удар в лицето и на Владимир с "проблясващ метален предмет". Според потърпевшия това най-вероятно е било бокс.





Момчетата са разпитани и са предоставили и снимка на евентуалния извършител на побоя.

 

Служителят е в системата на МВР от 25 октомври 2023 г. Към настоящия момент е в изпитателен срок. Казва се Христо Петров и е на 21 години. Работи в патрулно-постовата дейност към Четвърто районно управление.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 14670 |11.07.2024 Предложение: Регистрараме автомобилите си онлайн, взимат ни книжката при натрупани невръчени електронни фишове . 1| 2396 |11.07.2024 Евро 2024: Англия на финал след обрат в 91-ата минута . 3| 2365 |11.07.2024 Напрегнат ден в СОС: Разглеждат предложението за подземни паркинги в училища . 13| 3255 |11.07.2024 НАТО смята членството на Украйна е неизбежно, изостря езика към "решаващ фактор" във войната - Китай

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads