Реклама / Ads
4| 6581 |20.06.2016 НОВИНИ

Само във Фрог: Двама от хората на Очите също стреляли в него

.
Димитър Желязков-Очите
Двама от най-верните хора на несебърския наркобос Димитър Желязков-Очите също са стреляли в него в злополучната нощ в Слънчев бряг на 8 юни, научи Фрог нюз от разследващи. Това станало ясно след експертиза на бронижилетката му.
 

Изненадващо е, че по нея са намерени следи от куршуми от двата незаконни пистолета, които носели хората му. Това дава основание да се смята, че хаосът при нападението е бил пълен и за това се е стреляло на посоки. Юристи са категорични, че по тази причина близките на Очите също трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност, тъй като с изстрелите си, макар и по погрешка, също са можели да го убият или ранят. Една от причините да се смята, че над Желязков има полицейски чадър е факта, че нито един от групата му не е обвинен дори в хулиганство, въпреки, че при нахлуването в заведението „4you” на Божо Козела са били обърнати куп маси. За незаконното оръжие също се мълчи-първо как е придобито от МВР и второ-кой ще понесе отговорност за наличието му в ръцете на оперативно интересни лица.

Състоянието на Очите са подобрява, категорични са лекарите. След като ченгетата окошариха преди старта на сезона опонентите му в наркобизнеса от известна охранителна фирма фирма, а сега взеха на мушка и противниците му от бандата на Козела, Димитър Желязков остава сам да се разпорежда с печалбите от незаконния бизнес, категорични са експерти по сигурност.

 

Според запознати атаката в заведението от хората на Очите е целяла две неща. Първото- отмъщение за пребития от мутрите на Козела приятел на дъщерята на Очите. Затова хората на Желязков са носели бухалки и брадви, за да изпотрошат заведението. Втората е исканата от Очите "такса спокойствие" от Божо Козела в размер на 100 000 евро за сезона, научи още Фрог нюз.  Целта на нахлуването е била той и хората му да бъдат сплашени и пребити, за да платят и да се знае кой командва в Слънчев бряг.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8796 |20.06.2016 Само във Фрог: Връщат в МВР „топексперт” на #КОЙ, героят от Лясковец” става шеф на ченгетата в Пазарджик . 6| 8003 |20.06.2016 Джо Лин Търнър за Фрог: Светът стана различен, на младите им е много трудно . 0| 4279 |19.06.2016 Кола се обърна на завой край Монтана, двама загинаха . 7| 4506 |19.06.2016 Двама софиянци се удавиха в Слънчев бряг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads