Реклама / Ads
0| 3064 |11.11.2022 НОВИНИ

Само във Фрог: Една история за интернет запознанство, която не приключва с брак

.
Безспорно един от най-разпространените начини за комуникация между младите хора в днешно време е в интернет пространството. Сайтовете за запознаства вече не са нещо ново, по-скоро се превърнаха в ежедневие.
 

Срещите в интернет при различните хора, протичат по различен начин. Харесваш профила на даден човек, пишеш му, говорите си, опознавате се и ако нещата вървят добре си уреждате среща. Предимството на онлайн комуникацията от физическата среща е, че можете да избегнете първоначалното притеснение, добре да обмислите думите си преди да ги изкажете, така че да се представите по възможно най-добрия начин.  Няма да се лъжем, че голяма част от тези запознаства приключват с хепи енд.

 

Благодарение на Tinder, срещнах любовта на живота си и скоро ще се оженим. След няколко срещи и няколко забавни вечери, срещнах Миранда. Когато срешнах профила й, не можах да не плъзна надясно след последното й изречение: "Търся моето доживотно супер мило". След като си писахме около седмица, излязохме на първата ни среща и разбрах, че в нея има нещо специално.

 


.

Подобни истории в сайтовете за запознаства има колкото искате. Историята, която ще ви разкажем е малко по-различна, но не си мислете, че е с лош край.

 

Търсейки голямата любов, А. и В. се запознават в подобен сайт. Още от първата среща в интернет те осъзнават, че между тях има нещо специално. Разговорите вървят леко, дори повече, понякога се усещат, че знаят какво ще каже другия.

 

Чувството е невероятно, сякаш си срещнал сродната си душа, а колкото повече си говорехме, толкова повече не искахме да спираме да си говорим, споделя момичето В. Беше лято и бях решила да си наема каравана на морето. Споделих с А. какви са намеренията ми, а той без дори да се замисли ми предложи да наемем караваната заедно, само двамата. Аз се съгласих.

 

И така без никога да сме се виждали се озовахме на каравана на морето заедно. Тръпката от срещата беше голяма, но още от първия миг, в който го срещнах осъзнах, че тук не става въпрос за любов, не и сексуална.

 


.

Всъщност любов има и тя е голяма, А. се превърна в мой неизбежен спътник в живота, той стана най-добрия ми приятел. Никога не съм вярвала, че може да ми се случи подобно нещо и то по този начин, споделя момичето. А. е най-голямата ми подкрепа в живота, той се превърна в нещо като мой брат. Най-хубавото е, че всичко беше взаимно, той също нямаше по-различни намерения от мен. Просто всичко се случи от само себе си.


.

Изкарахме си страхотно в Арапя, на каравана само давамата. После отидохме и във Варна и от тогава, няма ден в който да не се чуваме. Просто намерих своят брат, за който винаги съм мечтала, споделя В. Сега и двамата си имаме половинки и се чувстваме много щастливи.

.

Интересното е, че В. така и не е срещнала истинската любов в инетрнет. Тя споделя, че се е стигало и до по-сериозни взаимоотношения.

 

Един път попаднах на мъж , с който нещата вървяха добре, но той се оказа много задушаващ. Още на първата седмица ми даде ключ от тях, искаше непрекъснато да се чуваме, държеше ми сметка къде съм и какво правя във всяка една секунда. Това много ме отблъсна и реших да приключа нещата.

 

На въпрос не е ли опасно да се срещаш с хора, които познаваш само от чатове, В. споделя, че няма притеснения.

 

Преди срещи винаги проверявам обстойно човека в социалните мрежи. Там добре си проличава за какво става въпрос. Ясно се вижда и кога човек ползва фалшив профил. Другото, което правя е, винаги да се виждам с тези хора на публични места, споделя момичето.

 

Констанца Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3217 |10.11.2022 Убиецът на полицай Бъчваров: Не съм искал да го убия, а само да го сплаша . 0| 2972 |10.11.2022 Изграждат нов арест около затворническото общежитие в Самораново . 3| 2938 |10.11.2022 ГЕРБ и БСП на една маса. Обсъждат бюджета . 4| 3009 |09.11.2022 Борис Бонев за ”Спаси София”: Формално ние сме още една партия, София не е малък залък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads