Реклама / Ads
6| 6032 |05.02.2018 НОВИНИ

Само във Фрог: Психар взе на мушка 5 известни жени, пребива близките си, заплашва с убийство

.
Психично болен мъж от столицата нонстоп тероризира известни и красиви жени, като ги притиска да се ожени за тях. Сред тях са тв водещите Виктория Петрова, Добромира Чешмеджиева, актрисата Койна Русева и певицата Мария Илиева. Последната жертва на маниака е зам.-главният прокурор Ася Петрова. Това съобщиха за Фрог нюз източници от полицията.
 

Р.Н е с доказана шизофрения, като много пъти е лежал в клиники. В момента е настанен в острото отделение на Центъра за психично здраве в София. Коронният му номер е да се фиксира върху конкретна известна жена. След това  започва да я преследва като денонощно звъни по телефона, праща есемеси, колети, прави фланелки с лика на „любимата жена”, предлага брак. На тези, които са омъжени, носи предварително оформен договор как да си подели жената с опонента. Къщата му е облепена със снимки на въпросните жени.

 

Източниците ни разказаха, че към него особен интерес проявили агентите от ДАНС, след като лудият започнал да праща писма и колети на премиера Бойко Борисов, лидера на БСП Корнелия Ненова и главния прокурор Сотир Цацаров. На последният дори поставил ултиматум да напусне доброволна поста, за да не му „падне главата”. Шизофреникът проявявал и силна агресия. Наскоро пребил майка си почти до смърт. Жената оцеляла по чудо. В момента е настанена в Пирогов. След това започнал да преследва комшиите си, като се заканвал, че ще ги убие. Съседите му се видели в чудо и поискали принудително да бъде лекуван в специализирана клиника.


Очаква се до края на седмицата Р. Н. да напусне болницата, тъй като е подписал декларация за доброволно лечение. При това положение никой не е в състояние да го спре, признават близки на болния. Те обясняват,  че няколко месеца той се държи по- адекватно, след което отново започва да преследва наред. Полицията се е видяла в чудо и не знае как да реагира, така че да опази живота на хората край него.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 15576 |05.02.2018 Митничари пред Фрог: Шефът ни Георги Костов отказа да разписва документи, виждаме го от дъжд на вятър . 4| 6327 |05.02.2018 Аркади Шарков за Фрог: Здравната система без реформи е бъчва без дъно . 0| 5863 |05.02.2018 Психологът Иван Игов пред Фрог: Годишно България губи по 1 учебен клас от самоубили се деца . 3| 6228 |04.02.2018 Психологът Ани Владимирова: Учителите са затормозени, губят самоконтрол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads