Реклама / Ads
4| 17468 |30.01.2018 ЪNDERGROUND

Първо във Фрог: Задържаха наркобоса Златко Баретата и хората му за отвличането на Адриан

.
Златко Баретата
Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на Адриан Златков. Това съобщиха за Фрог нюз източници от МВР. Освен Баретата, сред арестуваните е и дясната му ръка Ивайло Борисов-Ториното. На този етап акцията се пази в пълна тайна.
 
На топло са натикани около 10 души. Операцията е проведена тази сутрин от ГДБОП. В нея са се включили служители на СДВР и баретите. Адриан Златков беше отвлечен в края на август м. г. Похитителите го пуснаха на 12-ия ден, след като получиха искания откуп. Бащата на момчето е виден бизнесмен- Тони Златков, който се занимава с продажба на автомобили.

Твърди се, че бащата и Златко Баретата са имали бизнес отношения. Не се изключва вероятността отвличането да не е било толкова за пари, колкото за уреждане на техни отношения. В разследването са се включили и чужди служби. Има предположения, че Златко Баретата е организатор и поръчител на похищението. За негов изпълнител ченгетата сочат Ториното. Фрог научи, че сред задържаните е и друг известен представител на бандата с инициали Г. Дж. Припомняме ви, че Златомир Иванов се смята за един от най-големите наркобосове у нас. Има ефективна присъда от 6 години затвор за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Припомняме ви, че името на Ториното нашумя последно покрай побоя  от Околовръстното на мъж и жена в началото на 2016 г.  Тогава тримата негови  охранители бяха уличени за нападението. С леки наказания се отърваха  30-годишният ММА боец Александър Гечев, Георги Близнаков и Христо Христов.

 

Официално от МВР отрекоха засега за ареста на групата. 

 

Ивайло Ториното се сочи за дясната ръка на Баретата





Още по случая четете ТУК.

Екип на Фрог нюз
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 20144 |29.01.2018 Само във Фрог: Убитият данъчен предупредил приживе службите, че го следят . 8| 13090 |22.01.2018 Само във Фрог: Петдесет хиляди евро рушвет се дава за камион цигари у нас . 9| 18422 |17.01.2018 Само във Фрог: „Килърът“ Вълев се оплете за отношенията с убития Петър Христов, разкрива за връзката им с ГЕРБ . 1| 8201 |10.01.2018 Само във Фрог: Един от „Килърите” търси пет цифрена сума в евро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads