Реклама / Ads

22| 4368 |19.11.2020 НОВИНИ

Съпругата на починалия: Днес, на рожденият му ден, трябва да го погребвам заради некадърни доктори

.
Съпругата на починалия разказа за ужаса пред болницята в Пловдив
Около 2 часа бяхме пред входа на болницата. На третия етаж се намираше отделението. Попитах готов ли е резултата. Казаха, че във вторник или сряда ще бъде готов. Как изведнъж след един час го писаха с ковид, не зная?! Това каза по БТВ през сълзи Мария Господинова-съпруга на единия мъж, починал пред болницата в Пловдив.

От инфекциозна го върнаха, после пак го приеха и пак го върнаха. Навън бе около 2 часа. В 14 ,41 той ми звъни и ми казва, че още не е включен на хемодиализа. Той казва на лекарите, че са му много токсините. Някакъв лекар му е обещал да го направят. Той ми звъни и вика, че ме у лошо, защото са му много токсините.

 

После ми звъни и ми каза, че го местят в друга болница. Взех такси, попитах за какво става въпрос, няма лекуващ лекар. Два часа чака на земята, нямали асансьор, носачи, носилки. Никой не излезе. Просто така стояха два часа. Викам, я да заснема това безобразие. Снимах и прибрах телефона. Състоянието се влошаваше. Между вторият и третият етаж свърши кислорода в бутилката.

 

Махна доктора кислородната маска и моят мъж остана на стълбите между втория и третия етаж. Той остана сам, виждам го, че умира. Викам доктора, той каза, че  нямат такива бутилки. Докараха инвалидна количка, сложиха го на леглото за диализа и той почина. Целият престой в отделението беше 20 минути. Това е безобразието на белите манти.

 

Нямам претенции за пари, искам виновните да бъдат наказани. Това са престъпници в бели престилки. Мъжът ми не бе толкова зле. Днес, на рождения му ден, аз трябва да го погребвам заради некадърни доктори. Във вторник научих, че и другият мъж е починал от неговия син. Показахме му клипа и той каза: „Това е баща ми“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 11| 4411 |10.09.2020 Експерти по сигурността: Нещата може да се усложнят днес, ако в полицията не са взети поуки . 8| 7444 |13.08.2020 Анна Заркова: И Борисов не дойде днес, но не защото го било страх от доматите... . 28| 7590 |09.08.2020 Саша Безуханова: Българите поискаха промяната – днес, веднага, без уговорки . 6| 5903 |04.08.2020 Съпругата на Лозан Панова осъди „Телеграф“ и „Монитор“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ