Реклама / Ads
56| 59284 |13.04.2021 ЪNDERGROUND

Съседи на Домусчиев пред Фрог: Пазят го действащи барети от СОБТ и звено „Кобра“ към СДВР. Отговорник им е „Ямболския“

.
Кирил Домусчиев
Жители на столичния квартал „Бистрица“ алармираха Фрог нюз, че са забелязали как действащи служители на СОБТ и на звеното „Кобра“ към СДВР денонощно се грижат за охраната на близкия до ГЕРБ и властта бизнесмен Кирил Домусчиев.
 

Според свидетели, те се сменяли като по график съответно на дневни и нощни смени. Казват, че през деня били на пост бойците от „Враня“, като на старшия му викали „Ямболския“. Командосите, твърдят източниците ни, следвали бизнесмена навсякъде по петите.  Нощното дежурство пък поемали колегите им от „Кобра“.

 

Съседите на Домусчиев са категорични, че  можело лесно да се разпознаят, тъй като част от тях нонстоп се спотайвали в частен автомобил, паркиран в близост до имението му. Всички в квартала, обаче знаели за какво става дума.  Колите, в които се криели гардовете, също се сменяли, уж за да не бият на очи.  Бистричани са възмутени, че хора, които получават сериозна заплата от държавния бюджет, продължават да нарушават правилата по стар обичай, като заработват нелегално като охранители на бизнесмени със спорна обществена репутация.

 

Според медийни публикации шефът на охраната на боса на „Лудогорец“ Георги /Жоро/ Ташуков лично пресявал действащите барети и казвал кой кога да работи. По всичко личи, че като бивш служител в СОБТ, влиянието му върху едно от най-секретните и силови звена на МВР, продължава да е силно.

 

Източниците ни се питат дали при подобни влияния и зависимости,  самият Кирил Домусчиев не е реалния шеф в сянка на баретите. Припомняме ви, че не малко бивши командоси, след като напуснаха МВР, отидоха веднага да охраняват Домусчиев и неговата свита. Хора от обкръжението му уточняват, че той не пести пари за гавазите си  и тяхната поддръжка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 15074 |13.01.2021 Ужасяващ побой на баща в Панагюрище пред детето му . 2| 8691 |12.01.2021 Предаде се мъжът, заподозрян в изнасилване на две жени . 29| 26807 |23.09.2020 Силистренци пред Фрог: ГЕРБ наложи мафиотски модел в града. Дерибействата са нетърпими . 9| 15181 |31.08.2020 Докато народът скандира ”Оставка” - в чии ръце попадат обществените поръчки у нас? Домусчиев също ”изплува”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads