Реклама / Ads
66| 9002 |18.08.2014 НОВИНИ

Сашо Диков: Плевнелиев и "Протестна мрежа" се самоубиха

.
Когато се пъчиш срещу Медарова трябва да кажеш нещо и срещу Христо Иванов.Кажете нещо за него, за Христо Иванов. Така Сашо Диков коментира по Нова телевизия шумните назначения в служебния кабинет и обвини президента,служебния премиер и "Протестна мрежа" в морално падение.
 

"Плевнелиев и "Протестна мрежа" са самоубиха", изригна Диков и трудно даваше думата на своя опонент Асен Генов, който като на амбаразура защитаваше служебния вицепремиер Христо Иванов .

Две трети от Висшия съдебен съвет са мерзавци, избухна журналистът.

Служебният министър на правосъдието Христо Иванов  бил нарушител-рецидивист. С какво лице той ще се изпревари и ще ръководи ВСС, попита Диков по повод глобите на Иванов като адвокат.

 

"Каква му е грешката? Че не е излязъл да обясни, че трябва да прибере жена си да ражда ли?", попита Асен Генов, жестикулирайки активно с ръце. "Чакай малко бе, Асене! Изловиха го по бели гащи", отвърна Диков. В отговор той получи обвинения, че не е бил толкова активен по проблемите с кабинета Орешарски, колкото сега. Диков обаче не се жегна и отвърна с презрителна усмивка. Асен Генов обаче не отстъпи и продължи да настоява, че тезите на събеседника му целят "едни хора да бъдат компрометирани".

 

По думите на Диков премиерът Близнашки и правосъдният министър са мишки, понеже се огънали и не назначили Аглика Адамова за зам.-министър, след като тя била качествен магистрат. Двамата обаче се поддали на медийния натиск по очернянето й заради баща й.

 

 

Или Борисов, или Първанов лъже за Мишо Бирата. Сега Първанов казва, че не е говорил с Борисов за Мишо Бирата. Бойко Борисов пък каза преди време в интервю, че президентът го е търсил, обяви Диков.

„Връщането на Танов в митниците е автогол, подобен на този с назначението на Пеевски за шеф на ДАНС. Чудя му се на президента Росен Плевнелиев и на премиера Близнашки за този ход. Как вече държавният глава ще иска и говори за честна политика, след като служебният кабинет направи такова назначение”, попита Диков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5320 |05.08.2014 Цялото изявление на Плевнелиев при представяне служебното правителство . 85| 5098 |05.08.2014 Плевнелиев: Истинският герой е гражданското общество . 3| 5269 |05.08.2014 Плевнелиев представя днес новото правителство . 21| 5259 |03.08.2014 Плевнелиев: Да се изяснят бързо причините за наводнението

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads