Реклама / Ads
21| 5190 |09.05.2013 НОВИНИ

Сергей Станишев: Единствената гаранция за промяна е гласуването за БСП

.
Единствената гаранция за промяна е гласуването за БСП. Ние не се борим за власт. Става дума за спасението на България. Кой ще извади България от днешната тежка икономическа, социална, духовна и политическа криза - Бойко Борисов, или Пламен Орешарски?
 


Кабинет на ГЕРБ, или програмно правителство с хора, които са знаещи, можещи и способни да поемат отговорност и да решават проблемите. След 12 май няма поправителен. Вашата съдба е във вашите ръце. Това послание отправи председателят на БСП Сергей Станишев пред НДК минути преди началото на закриването на кампанията на Коалиция за България.
 

Станишев се обърна към хората, които се колебаят, с думите: „Нека да си зададат въпроса - какво бъдеще искат, не ги ли е срам за това, че четири години ни управляват по този начин, не ги ли е срам, както мен ме е срам, за арогантността на управляващите, за техния просташки език, за това че няма пари за майки, за пенсионери, а има пари за бистришките тигри и за огромни бонуси. Не чувстват ли срам от това, че България изглежда в Европа като някаква азиатска диктатура и най- голямата ценност днес е силата и газенето на хората, че управляващите разчитат на страха, за да пречупят свободната воля на българите”.
 

Станишев напомни за политиката на ГЕРБ по време на управлението им – „подслушват, мачкат хората и бизнеса, 400 000 българи загубиха работата си. Българите да се запитат - искат ли още 4 години от същото или искат промяна?”, каза още лидерът на БСП.
 

Станишев изтъкна, че през тези близо 30 дни левицата води открита кампания и разговор с хората. „Стараем се да чуем тяхната болка, техните очаквания, да дадем отговор на това, което ги вълнува. Днес сме на финалната права с ясно очертан паритет между БСП и ГЕРБ. Стотици хиляди излязоха на протест - не само те, но и българите като цяло поискаха промяна. днес искам да кажа на всички тях - промяната може да се случи. Днес не става дума за БСП, а за България и за нейното бъдеще”, изтъкна още Станишев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 62| 5166 |09.05.2013 Сергей Станишев: Втори мандат на Борисов ще матира България . 31| 5301 |09.05.2013 С. Станишев: Моделът на тройната коалиция е изчерпан . 49| 5035 |08.05.2013 Сергей Станишев: Най-голямото наказание за ГЕРБ е гласуването за БСП . 21| 4813 |08.05.2013 Станишев: Приоритет на БСП е да съживи икономиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads