Реклама / Ads
96| 6613 |11.05.2014 НОВИНИ

Сергей Станишев участва в кампанията „От врата на врата“ в Ямбол

.
Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, взе участие в кампанията „От врата на врата“ в гр. Ямбол. Нетърпеливите съседи от бл. 6 в жк „Хале“ го посрещната още пред входа с брошури на БСП и поискаха автограф.
 

Те му благодариха за вниманието и споделиха, че са възхитени от идеята на тази кампания, защото това дава възможност за по-близък контакт с хората и да могат да получат точната информация, която ги интересува. По-възрастните хора попитаха Станишев за размера на пенсиите, а той обясни, че след изборите ще започнат да се обсъждат различни промени в пенсионната система. „Когато бях премиер по два пъти се покачваха пенсиите“, каза той и обеща нещата да се оправят стъпка по стъпка, защото нищо не може да се случи изведнъж. Много млади семейства с деца също очакваха Станишев. Те заявиха, че подкрепят лидера на БСП и вярват, че страната ни ще бъде прекрасно място, в което децата им ще израснат и водят достоен живот. 

Малко по-късно пълна зала със симпатизанти, станали на крака и бурни аплодисменти, посрещнаха Сергей Станишев в гр. Ямбол. Момиче с невероятен глас, изпълняващо „Една българска роза“ разчувства лидерът на социалистите, както и Атанас Мердажнов, зам-председател на ПГ на КБ и Румен Банков, областен председател на БСП. 
„Преди 2 години в същата тази зала на тези млади хора имах удоволствието да връча дипломи за знания, които те са придобили чрез БСП, чрез нашата система за подготовка и развитие на младите хора в БСП и това, което за мен е най-важно, че виждам същите млади хора тук заедно с нас, още по-подготвени, с натрупан опит и перспектива, реализация и възможности, защото БСП е партия на повече от 120г. и е жива партия, която се развива, допълва се с нови поколения и нови хора. Заедно имаме една кауза и заедно ще постигнем нашата победа“, заяви Станишев, заобиколен от млади хора. Пред събралата се аудитория лидерът на БСП обясни значението на предстоящите избори. 


По-рано през деня Сергей Станишев и Атанас Мерджанов проведоха импровизиран брифинг с медиите на открито в центъра на града. На него бяха обсъдени всички актуални теми, както и предстоящите европейски избори.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 118| 6533 |10.05.2014 Сергей Станишев: Десните са статуквото, алтернативата са социалистите . 38| 5481 |09.05.2014 Станишев: Съдействаме на БАН и като управляващи, и като опозиция . 102| 8430 |09.05.2014 Сергей Станишев: Този, който не помни своята история, няма бъдеще . 106| 6647 |08.05.2014 Станишев: Всички българи сме с равни права - това се борим да защитим от БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads