Реклама / Ads
18| 5186 |05.01.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: Рано или късно новините на турски ще паднат!

.
Волен Сидеров Източник: Вяра Йовева
Има решителност у правителството и воля да се изтегли държавата от батака, в който е затънала, но някои хора трябва просто да си затраят в храстите за известно време, призова лидерът на "Атака".
 

Рано или късно новините на турски език по националната телевизия ще паднат, независимо от това ще има ли или няма да има референдум, обяви по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Той каза, че търпението е задължително качество на един политик, а той от години вършел черна работа в един маратон, какъвто била политиката. В крайна сметка е важен резултатът, иначе се превръщаме в кръжок или секта, твърдяща, че "ние сме най-хубавите", обобщи Сидеров.

Иван Костов имал много по-голям медиен комфорт от настоящия премиер, сравни Сидеров, докато сега се създала истерия буквално седмици след встъпването на новото правителство на власт. Трупани 20 години проблеми не могат да се оправят за няколко месеца, отсече той и посочи, че заварените проблеми не са клише, а факт. Сега за пръв път се сочат министри, които трябва да отидат в затвора, напомни политикът. Понастоящем динамиката била много голяма, кризата понякога налагала действия, които трябвало да запазят финансовата стабилност. Има решителност у правителството и воля да се изтегли държавата от батака, в който е затънала. Някои хора трябва просто да си затраят в храстите за известно време.

В този контекст Сидеров призова Н. Михайлова леко да се сниши, поскрие и замълчи. "Не аз купих гаража на Тодор Живков", напомни Сидеров, който харесвал действията и тона на финансовия министър Дянков.

Не предполагам да се създаде ситуация, при която "Атака" няма да подкрепи ГЕРБ, защото Борисов направил голям залог и едва ли ще си позволи евтина издънка, коментира лидерът на "Атака", който увери, че задкулисни договорки и пикантни подробности няма. Начинът, по който Борисов действа и взима политически решения, на мен ми допада; подкрепата е логична, защото това е начинът, по който ще се оправят нещата, добави той.

Случаят с "компромата" на Р. Желева беше организиран от червените депутати в защита на другарката Кунева
, дословно обяви Сидеров. Сега представяли Кунева като много положителен герой, но тези поръчани публикации и червен пи ар нямало да окажат влияние върху избора на Желева, коментира той.

ДПС е инструмент, създаден през 1989 г. като лост, регулатор, брокерска група в парламента, с помощта на която да се дестабилизира политическата обстановка. ДПС обаче се еманципира от ролята на инструмент и лидерът им се изживя като фигура над всичко, коментира Сидеров. По начало това е антиконституционна партия на етническа, верска основа, управлявана по феодален начин, категоричен беше лидерът на "Атака" и попита какво направи ДПС за България.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5393 |26.12.2009 Новините на 2009-та година . 21| 4729 |18.12.2009 Турция притеснена от новините в БНТ . 6| 4716 |17.12.2009 Занимаваме Европарламента с новините на турски . 21| 4862 |17.12.2009 Турция се интересува от референдума за новините

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads