Реклама / Ads
37| 5627 |05.02.2012 НОВИНИ

К. Сидерова: Не познавам новия Волен; това е друг човек!

.
Капка Сидерова
Продължението на романа ни "Жесток романс" тепърва предстои.
 

"Жесток романс" или "Апокалипто" бих нарекла роман за мен и Волен заради продължението, което предстои - национализмът в България да продължи да съществува и да премине на нов етап, обяви по НТВ Капка Сидерова.

Между нас се случи нещо съвсем човешко - единият избира друг път и тръгва по него, което води до много последици, ако тандемът е политически, каза Капка. Може да се каже, че съм била с притъпен инстинкт, усилията ми бяха хвърлени в друга посока - вестник, избори, затова не съм предполагала, че Волен може да се хвърли в авантюра, никога не съм изпитвала чувство на ревност, а и той не ми е давал повод. Затова го разбрах от медиите, на слухове не вярвах, в политиката те са нормални, призна тя.

Аз залагам на градивното, не на разрушителното, каза общинският съветник от Атака. В началото ми беше трудно, това е вид предателство, а човек трудно преглъща, когато го предават близките му, добави тя. При него имало зацикляне и криза, което тя тълкувала като криза на идеи. Била готова да прости всичко заради каузата, в която вярвала и заради хората, тръгнали след тях. Затова политиците нямат право на частен живот, те са кабелът, свързваш крушката (избирателите) с контакта, обясни тя.

Предположих, че думите на Вера Кочовска, че жена от групата го трови, е свързано с идеи, обясни Капка. Това са дребни, клюкарски неща, затова не ме е предупредила, а и когато не виждаш изход, няма нужда да предупреждаваш, добави тя. Според нея много неща в живота били предопределени, затова раздялата била начало на нещо ново. Когато нещата зациклят, трябва операция. Сега сърцето ми е отново възстановено, благодарение на приятелите ми и силната подкрепа на обществото. Те ми дават сила да се задейства новото сърце у мен, каза Капка Сидерова.

Не можем вече да бъдем съратници с Волен, това е един безкрайно променен човек и аз не го познавам. Това, че ще подаде оставка, ако не вземе 650 000 гласа Волен заяви пред Д. Чуколов, продължи Капка и го призова да си спомни това. Депутатите днес напускат от обида и заради липса на кауза и идея, констатира тя. И каза, че докато е била главен редактор на вестника, тя не е взела нито стотинка от субсидията на партията. Атака отдавна няма подкрепа, не знам, дори и ако Волен подаде оставка, дали нещо може да бъде спасено, но патриотизмът и национализмът имат своята ниша в България и трябва да се даде възможност на тази идея.

Името на евентуална нова партия няма никакво значение. Ако нещо трябва да се случи, то ще стане, заключи Капка Сидерова.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6653 |22.01.2012 Надявам се никой да не напътства новия президент, сбогува се Първанов . 5| 8979 |19.01.2012 “Енерго-Про” е новият собственик на "Е.ОН България" . 56| 17241 |17.01.2012 Капка Сидерова: Бях сивият кардинал за черната работа в Атака . 32| 5226 |02.01.2012 Новият президент се зарече да се бори за личния си живот

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads