Реклама / Ads
3| 14566 |09.06.2017 НОВИНИ

Симеон Николов: Зам.-министър на ГЕРБ разкри бг-разузнавачи под прикритие

.
Източник: Симеон Николов
25 годишен зам.министър заяви на пресконференция, че съставът на едно българско посолство било от 2–ма дипломати и 3–ма от специалните служби. Да сте чули някой чужд зам. външен министър да е обявил броя на разузнавачите си под прикритие в посолство в друга държава? Това пише бившият зам.-военен министър Симеон Николов.
 

Елена Йончева на прокурор, защото посочила, че камерите на границата не работили или къде преградното съоръжение не било сигурно. Това щяло да улесни нелегалните мигранти и затова е престъпление по отношение на националната ни сигурност. Да оставим това, дали информацията е публична и дали националната ни сигурност не е многократно застрашавана от досегашното поведение на представители на официалните власти. Нито новите къщи в приграничните селища, които някои издигнаха са от тотото, нито последният пробив на летище София е организиран от Елена Йончева канал за мигранти, пише още той.

Но само преди седмица, защо същите тези хора не се възмутиха от това, че техният 25 годишен зам.министър заяви на пресконференция, че съставът на едно българско посолство било от 2–ма дипломати и 3–ма от специалните служби. Да сте чули някой чужд зам. външен министър  да е обявил броя на разузнавачите си под прикритие в посолство в друга държава? А ставаше дума за страна, в която се водят бойни действия!, разкрива дипломатът.

А по време на втория мандат на ГЕРБ, когато държавен служител обясняваше обилно по телевизията с филмов репортаж от София и центъра за наблюдение, кои камери на кои места работят и на кои не работят, не улесняваше ли всеки потенциален крадец или терорист? Но нали ставаше дума за «наши» хора! Вижте снимките на съоръженията, които издигнаха други страни и тогава говорете глупости от рода на това, че трябва да се гордеем като с Китайска стена!, посочва във фейсбук директорът на Центаръра за стратегически изследвания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 27589 |09.06.2017 Б. Бонев размазва ”недоразумението” В. Симеонов за оградата, Колтуклиева го упреква в бруталност . 1| 6007 |08.06.2017 Елена Йончева: Обвинението на Валери Симеонов е абсурдно . 1| 7256 |08.06.2017 Вицето Симеонов бесен: ”Великата българска ограда” не строят мои фирми . 4| 5746 |06.06.2017 Валери Симеонов ще бори шума по морето
Реклама / Ads