Реклама / Ads
10| 18330 |04.04.2017 НОВИНИ

П. Симеонов: Когато еврофондовете свършат, свършва и Борисов

.
Първан Симеонов
Европа се възстановява. В тази нова Европа да пробуташ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов в управлението е недопустимо, това заяви в „Здравей, България” политологът Евгений Дайнов.
 

Борисов се харесва заради народняшкото му излъчване. На него му излиза сметката – обкръжил се е с харесваните лица от народа – Марешки и Каракачанов. Нашите националисти не са възприемани като радикали, харесват ги от ляво, и от дясно. Те обаче имат един голям противник и това е самият Бойко Борисов. Борисов ще започне да прави с тях това, което правеше с Реформаторите”, коментира социологът от "Галъп" Първан Симеонов.

 

 Борисов знае, че се износва, затова ще пусне в действие мажоритарната система.  Негов партньор са европейските фондове. Когато те свършат и той ще свърши, предположи Симеонов.

 

Чакаме безобразия от новите управляващи. Такъв им е манталитетът. За да спрат, ще трябват протести, смята Евгений Дайнов.

 

Двамата коментираха и поскъпването на парното и топлата вода.


„Всички специалисти, които изслушах в последно време казват, че има нещо нередно в решенията на КЕВР. Но този път ударът е изчислен – идва лято. Съответно на хората няма да им е до това да протестират за парно, но може да протестират за други неща. Като че ли този път го изчислиха, но ако сервират някакво безобразие през лятото, пак ще има протест”, заяви  Евгений Дайнов.

 

По думите на социолога Първан Симеонов от КЕВР са начертали доста добър политически календар.

 

„Първо, идва топлия сезон. Второ, най-вероятно ще се разберат нещо за пенсиите. И като се замислите, това, което предстои политическа картина, горе-долу ще се хареса на българите. Честно казано, в топлите месеци хората може да позабравят за това, което им се случи веднага след изборите”, добави социологът Първан Симеонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6680 |31.03.2017 Валери Симеонов: Истината за границата се изкриви . 4| 3990 |29.03.2017 В. Симеонов: Говорих с Цветанов за правителство на БСП и ГЕРБ . 3| 3850 |28.03.2017 Симеонов: Преференциите показват, че има желание да се гласува за избори . 8| 4016 |27.03.2017 Симеонов: Условието ни пред ГЕРБ ще е 6 секции в Турция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads