Реклама / Ads
27| 7526 |27.02.2013 НОВИНИ

Скандалният Ашин Асан плаши да се пали със семейството си

.
Ашим Асан празнува излизането си от затвора Източник: Любен Баков, в. „Марица”
Спасители от всякакви институции са мобилизирани пред президентството. Поводът е заканата на скандално известният пловдивчанин Хашим Асан да се самозапали заедно с осемчленното си семейство. До него дежурят пожарна, линейка и полицаи.
 
Асан заявява, че ще драсне клечката на децата и внуците си. За намерението си Асан дори е поискал разрешение от кмета на София Йорданка Фандъкова. Асан е недоволен от реда в Пловдивския затвор, където твърди, че има корупция и се оплаква също от политически тормоз. Кой точно го тормози обаче не е ясно.

 

Хашим Асан е председател на фондацията „Нов път”. От години той е в епицентъра на скандали около мюфтийството в Пловдив и вакъфските имоти.

До неотдавна излежава присъда в Пловдивския затвор за нанесен побой над белгийски гражданин пред очите на съпругата му. В затвора с него лежи и синът му Фаик, който също участвал в побоя.

 

Ашим Асан влезе в медиите и с „бомбата”, че разпознал помагача на атентатора на Бургаското летище миналата година. Според Асан това бил помак, който живее в родопско село и посещавал циганския квартал „Столипиново” в Пловдив. Там го засякъл и бдителния Асан.

 

Неотдавна над 50 души подадоха оплаквания в 4-то РПУ в Пловдив срещу Асан и синът му. Поводът са поредни скандали и батални сцени, предизвикани от двамата пред джамята в града. Наложила се намесата на полиция и жандармерия, за да бъдат усмирени баща и син. Мюсюлмани от града под тепетата обвиниха МВР, че не предприема мерки срещу Асан. Наложи се лично вътрешният министър Цветан Цветанов да успокоява духовете и да гарантира, че властта не опъва „чадър” над скандалният Асан.

 

Районният мюфтия Осман Хилми пък призна пред журналисти, че се страхува за живота си заради Ашив Асан и синът му.

На 26.10.2012 г. със зурни, тежки кючеци и разревани роднини е посрещнат Ашим Асан на излизане от затвора, където лежа за побой. Свободата Асан празнува на отрупана с пиене и ядене маса, а пред журналисти обяснява защо е седнал на трон. „Нормално е, защото все пак съм император на всички турци в България. Много тържествено, хората ме уважават. Пишете , че моето освобождаване е трета серия от "Междузвездни войни"- "Завръщането на джедая". Предстои "Империята отвръща на удара"!

Днес отнов Ашим Асан е медиен герой чрез заплахата да се самозапали и да запали осемчленното си семейство, между които и невръстни деца.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 6168 |20.11.2012 Обама покани Борисов във Вашингтон през декември . 4| 5842 |18.10.2012 Спипаха производител на кроасани с цял арсенал . 11| 10011 |21.08.2012 Ашим Асан позна авера на атентатора, бил от Гоце Делчев . 2| 6036 |23.06.2012 За $10 млн продадоха Конституцията на Джордж Вашингтон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads