Реклама / Ads
9| 3649 |14.02.2023 НОВИНИ

Скандално! БСП не понасят инакомислещите. Свиленски към Владимиров: Да напуска и поста кмет на Перник

.
Георги Свиленски отправи сериозни критики в предаването ””Тази сутрин” по БиТиВи към напусналия БСП кмет на Перник. Той обвини Станислав Владимиров в злословене срещу партията, след като в умерен тон Владимиров изложи своите мотиви за напускането си. Свиленски призова Владимиров да напусне и поста си като градоначалник. Поведението на Свиленски съвпада с това на Борисов, който скоро каза на кмета на Пловдив - Здравко Димитров да напусне своя пост. Странно изказване от страна на БСП, които гръмко заявяват, че са опозиция на ГЕРБ и се борят с модела на управление на Борисов.
 

Георги Свиленски посочи: „Станислав Владимиров имаше 18 000 гласа с подкрепата на БСП при избирането му за кмет, а на последните избори там партията имаше 3500 - питайте го къде отидоха другите гласове, от добра работа ли е?“ Така Георги Свиленски коментира напускането на БСП на пернишкия кмет и 50 души от местната структура.

 

Георги Свиленски не спря с упреците: „Тези хора никога не са работили за БСП, те са клиентела на ГЕРБ, обслужват интересите им. Спомняте си колко пъти Бойко Борисов ходи да се прегръща с него, питайте г-н Владимиров законен ли е водопроводът, в прокуратурата ли е, къде отидоха парите. Ще го питат перничани на изборите“, коментира още Свиленски.

 

Свиленски заяви високомерно, че след като Владимиров напуска БСП, "да освободи и поста си и на предстоящите избори да се яви „като какъвто прецени“. Той коментира, и че Петър Витанов трябва да освободи евродепутаското място. „Така дирекотрката на „Булгаргаз“ Деница Златева трябва да стане евродепутат, тъй като тя е следващата в списъка.

 

Свиленски допълни: "Витанов е сред изключените 14 от съботния конгрес на партията. Той може и член на Светия синод да иска да стане, ама не го искат. 500 делегати казаха, че не го искат, защото бута и блъска на микрофона и петни партията."

 

Поведението на Свиленски съвпада с това на Борисов, който скоро каза на кмета на Пловдив - Здравко Димитров да напусне своя пост. Странно изказване от страна на БСП, които гръмко заявяват, че са опозиция на ГЕРБ и се борят с модела на управление на Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3664 |06.06.2022 Лавров за отклонения полет: Скандално! . 0| 3908 |23.05.2022 Скандално! Чрез БАБХ тайно се пробутват на превозвачите нови фирми за контрол на плодовете и зеленчуците . 8| 21487 |23.10.2017 Скандално! US-хеликоптер CHINOOK кацна на български връх. Защо? . 10| 14377 |08.10.2017 Скандално! Проф. Димитров заяви: Райна Княгиня не е направила нищо, освен да ушие знаме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads