Реклама / Ads
39| 29890 |12.12.2009 НОВИНИ

Скъпи ученички и миски, евтини студентки за секс по празниците

.
Само за Чичко Паричко...
Елитни проститутки вдигат цените за Коледа и Нова година. Тарифите варират от 500 до 2000 евро за денонощие. Става дума за компаньонки с консумация, съобщиха източници на Frognews.bg.
 

В списъка с готини мацки челно място заемали манекенки от известни модни агенции. Те обаче не се наемали чрез агенциите, а с посредници, които уреждали любовни авантюри за богати българи. Особенно се котирали напоследък ученички от елитни гимназии, цените на които достигат до 3000 евро за 48 часа. Имало дори екстра „девственица” с цени по договаряне. Сред скъпите момичета са и всякакви миски и плеймейтки.
Посредниците предлагали и маршрути в нощни заведения, пътуване в страната, наемали хотели и къщи за гости по празниците. 1000 евро на ден струвала къща в района на Банско и Разлог.

Хаваите и остров Оаху са абсолютен хит тази година. Те били предпочитани пред Дубай, където българските олигарски ходеха до скоро да си харчат парите. Миналата седмица в Дубай милионер бил засечен с любовицата си от негови познати от България, известни бизнесмени от туристическия бранш. Само след ден жена му научила „новината” и вдигнала голям скандал, заплашила и с развод, разкрития прелюбодеец. Преди дни той и бил казал, че отива в Дубай да подписва договор в областта на строителния бизнес, а се оказало, че е на сексекскурзия.

Нов дискретен каталог е пуснат в бизнес и политическите среди, по който можете да изберете момиче за удоволствие. Той бил бил известен като Sexy-Girl-1 и бил подобен на отпечатания преди време от "Студио Вазелин" - Sofia by night. Предлагат се стандартни услуги на свой терен или при клиента за 100 лева на час. Ако клиента настоява за някакви екстри, цената може да стигне и до 200 лева за час. Не били верни слуховете, че от няколко месеца цените падали. Най-евтини се оказали студентките. Немалко от тях се съгласявали на секс дори само срещу вечеря и малки подаръци. В част от заведенията в Студентски град можело да се поръчат палави кандидатвисшистки, които се отзовавали на телефонни повиквания до час.

В София в момента над 120 малки частни хотелчета предлагат студиа, апартаменти и стаи за любовни ласки. Само в Драгалевци, Симеоново и Бистрица пък имало поне 20 луксозни места, където при пълна дискретност, богати българи и чужденци можели да заведат компаньонки.

Политици и бизнесмени отново са сред най-придпочитаните клиенти. Чужденците по традиция също се ползвали с доверието на посредниците. На тези категории баровци момичетата били доставяни на място в специални коли с охрана.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10959 |08.12.2009 Домовете за сираци - най-евтините публични домове в България . 0| 5023 |27.11.2009 Гущеров искал 10 000 лв., за да залее двете студентки . 2| 5211 |25.11.2009 Заляха с киселина две студентки заради ревност . 4| 10305 |26.08.2009 Документите за скъпия ремонт на МРРБ – в прокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads