Реклама / Ads
27| 4770 |19.08.2008 НОВИНИ

Скрита камера излови бащата на Мануела в казино

.
Скрита камера показа как бащата на пострадалата в катастрофа Мануела играе на покер автомати. Кадрите бяха показани по бТВ. Красимир Горсов бе запитан директно дали харчи от дарителската сметка за лечение на дъщеря си.
 
Сигналът за скандалното поведение на бащата бил подаден от зрители, пожелали анонимност.

Според репортажа бащата на Мануела залага големи суми, а загубите покрива с пари от сметката за лечението на дъщеря си, които бяха събрани от фирми и граждани в благотворителна акция.

Припомняме, по въпросната сметка бяха набрани 270 хиляди лева, като Мануела вече 4-ти месец е в израелска клиника, за което Горсов плаща по 900 долара дневно.

Самият той обеща да докаже с документи, че пари от сметката за Мануела са използвани единствено за лечението. Не каза обаче откъде има пари за ротативките и какви загуби е претърпял.

„Няма да се закълна, защото аз съм човек, който вярва в тези неща. Аз ще го докажа с документи", бе категоричен Горсов пред Миролюба Бенатова.

Когато стартира благотворителната кампания той се заричаше публично, че от тази сметки пари няма да се теглят, а ще се превеждат само по банков път.

Преди няколко дни и фондация „Развитие", която заедно с Уеб Медия Груп организира кампания по набиране на средства, преведе събраната сума по сметката на Мануела в Пиреос Банк.

На 5 август се навърши една година от катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, при която загина Петър Петров от Сливен, а 19-годишната Мануела пострада тежко, изпадна в кома, от която все още не е излязла.

Трагедията на нейното семейство трогна много българи. Те се включиха в кампанията по събиране на пари за лечението на младото момиче.

Макар че лекарите бяха скептично настроени за възстановяването й, Красимир Горсов и съпругата му, която е цяла година до дъщеря си, решиха да потърсят възможност за лечение в чужбина.

След няколко седмици е делото във Върховния касационен съд, с което се обжалва условната присъда на Максим Стависки. Красимир Горсов и адвокатите му искат световният шампион да получи ефективна присъда.

Многократно бащата на Мануела е заявявал, че Максим - макар и да е обещал, с нищо не е помогнал за лечението на дъщеря му. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4777 |19.08.2008 Деца откраднаха пищов и ятаган от музея в крепостта "Баба Вида" . 3| 6581 |19.08.2008 Рекламите за бързо отслабване подвеждат . 4| 4717 |19.08.2008 Техноманиаци на бивак край Варвара; местните потресени . 10| 4822 |19.08.2008 Оставки навръх 9-ти септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads