Реклама / Ads
18| 2697 |23.02.2024 НОВИНИ

Слатински: Западът замества критично нужни действия с думи, a по фронта снарядите са 100:1 в полза на рашисткия башибозук

.
Проф. Николай Слатински
"Западът замества неотложните си, критични, безумно нужни и апокалиптично важни действия с храбри, умни, чудесни, правилни, верни, точни, адекватни думи, но само, единствено, най-вече, основно и главно думи", пише проф. Николай Слатински.
 

Проф. Николай Слатински, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

100:1


Мой приятел от Харков има съседи, чийто син е на фронта.


На ден на военната част, в която служи (не, не служи - бие се) това момче (той е на 23 години! - нека поне множащите се прорашистки студенти у нас - множащите се прорашистки преподаватели съм ги отписал - се замислят над този факт: техни връстници умират за свободата на Родината си и се жертват за да защитят своята Родина от Бункерния психопат-мизантроп!!!!) дават по 15 артилерийски снаряда.


По 15 снаряда на ден!






А срещу тях вилнеят орди от рашисти, непалци, кенийци, зимбабвийци, араби, ислямисти, цялата световна утайка от каква ли не разпасана, дрогирана, алкохизирана, фанатизирана гмеж - с по 1500 снаряда на ден!


На места на фронта съотношението на снарядите е 100:1 в полза на рашисткия башибозук.


100:1!


Ала Западът замества неотложните си, критични, безумно нужни и апокалиптично важни действия с храбри, умни, чудесни, правилни, верни, точни, адекватни думи, но само, единствено, най-вече, основно и главно думи.


Както се пееше в социалистическата песен - думи, само думи, едри лепкави петна.


Западният "Титаник" може би се е ударил вече в Недемократичния Айсберг на Злото, а западните политици и военни (и военни! - онези с малките и мобилни армийки) разместват мебелите по палубата.






И си правят мюнхенски конференции-говорилни за сигурността. Забравили истинските поуки от Мюнхен.


Конференции-говорилни за сигурността - по време, когато първото нещо, което Западът трябва да види е ескалиращата катастрофична несигурност!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2466 |23.02.2024 Елена Йончева пред „Политико“: Скандалът с подслушванията в ЕП е само началото . 2| 2687 |23.02.2024 Посланик Илашчук: Пазя всеки мейл от моите близки, защото може да е последен . 5| 6599 |23.02.2024 Велизар Шаламанов: Ротация ще има и тя ще е базирана на писмено съгласие по основните приоритети . 8| 3692 |23.02.2024 Настимир Ананиев, ПП-ДБ: Да не се окаже, че дистанционното на съдебната власт е в политици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads