Реклама / Ads
23| 6020 |14.05.2020 НОВИНИ

Слави: Борисов е отговорен за паниката, страха, лъжите и опашките пред трудовите борси

.
Слави Трифонов
Телевизионният водещ Слави Трифонов упрекна премиера Бойко Борисов и Националния оперативен щаб за паниката, страха, лъжите и опашките пред трудовите борси. ”Премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб трябва да понесат своята отговорност. Бесен съм, но това ви го казвам най-спокойно. С гласа на разума”, написа Трифонов на страницата си във Фейсбук.
 

Трифонов прочел интервю с доктор Стоян Алексов, който е председател на Българската асоциация по патология и като такъв участва в семинар на Европейската асоциация по патология. Този уважаван специалист категорично заявява: „Хората умират С коронавирус, а не ОТ коронавирус!“

 

Доктор Стоян Алексов цитира патолозите от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания и твърди, че коронавирусът не е смъртоносен. И че няма човек, починал от коронавирус.

 

„Няма специфични патоморфологични белези на пораженията от коронавируса върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия между починал с коронавуирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция. Нямаме моноклонално антитяло, с което да маркираме и да различим картината от тази на други вирусни инфекции. За разлика от грипа, кoронавирусът не води до смърт. Световната здравна организация сгреши, че обяви пандемия, защото такава няма. У нас са направени само три аутопсии, защото СЗО даде инструкция да не се правят аутопсии на починалите", казва Стоян Алексов.

Заради тази позиция на доктора Слави Трифонов се пита: лъже ли премиерът Бойко Борисов, заедно с Националния оперативен щаб, че в България има починали от коронавирус хора? Как го разбрахте без аутопсии?

 

"Аз ли полудявам или доктор, който е специалист по това да установи от какво точно и конкретно е починал един човек, казва, че нито един човек, повтарям - нито един човек - не е починал от коронавирус.

 

И тогава идват няколко твърде важни въпроса:

 

Лъже ли премиерът Бойко Борисов, заедно с Националния оперативен щаб, че в България има починали от коронавирус хора? Как го разбрахте без аутопсии?
Не е ли това целенасочено създавана дезинформация с цел създаване на страх и паника в населението?

 

Удобни ли са за действащата власт тези страх и паника, за да може управлението на същата тази власт да продължава?

 

И не е ли всичко това чудесен повод да се нарушат основни човешки и граждански права, гарантирани от Конституцията на Република България?

 

Отговорите оставям на вас, уважаеми съграждани.

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 9242 |14.05.2020 И таксиметрови шофьори на протеста: Гладуваме. Какво правиш, Борисов! . 23| 9405 |14.05.2020 Първан Симеонов: Борисов ще се опита от извънредна ситуация да мине в предизборна . 109| 25062 |14.05.2020 Хиляди викат ”Оставка” под прозорците на Борисов, а ”Мафия” под тези на Горанов /снимки, видео/ . 18| 6860 |13.05.2020 Бабикян: Ако Борисов вземе акциите, ще сгреши, ако не ги вземе - също

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads