Реклама / Ads
119| 15116 |26.02.2021 НОВИНИ

Слави обяви екипа за изборите. В него са проф. Андрей Чорбанов, Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

.
Слави Трифонов
Противникът на НОЩ проф. Андрей Чорбанов, д-р Ивайло Христов, доц. Силви Кирилов, Мика Зайкова и други влизат в екипа на Слави Трифонов за изборите. Това обяви Слави Трифонов в личния си профил във фейсбук и по Телевизия 7/8. Лидерът на ”Има такъв народ обяви, че ще бъде водач на листа във Варна и Стара Загора.
 

Въпреки опитите този политически проект да бъде спрян, „Има такъв народ“ ще участва на предстоящите парламентарни избори. Формулата на успеха е една и съща: качества, добър екип, много труд и малко късмет. Това обяви  лидерът на партията и тв водещ Слави Трифонов.

 

Сегашният политически елит прави политиката мръсна дума и мръсно състояние. Но зад нашия политически екип застанаха отговорни хора, заяви той.

 

Зад нашия проект застанаха качествени и достойни професионалисти,каза още Трифонов при представянето.

 

Д-р Ивайло Христов разкри какви са приоритетите на партията "Има такъв народ" в здравеопазването.


.


Освен Мика Зайкова в икономическия екип влизат  Пламен Данаилов и Любомир Калимански. Последният представи и някои от икономическите приоритети на партията.


.

 

В екипа на партията "Има такъв народ" се открояват  много българи-експерти, които работят в чужбина.

 

В сектор правосъдие „Има такъв народ” подкрепят адвокат Александър Рашев, Андрей Михайлов и Паунита Петрова.

 

В сектор образование Трифонов представи учителят Юлия Чурленева, Пламен Николов и Светослав Георгиев.

 

В сектор енергетика зад Трифонов застава енергийният експерт Иван Хиновски, който е председател на Българския енергиен и минен форум и Теодора Пенева.

 

В сектор спорт Трифонов представи световния шампион по шах Антоанета Стефанова, адвокат Радостин Василев и треньора на националните хокейсти Станислав Кънчев.

 

В сектор вътрешен ред и сигурност влизат Светлин Стоянов, проф. Николай Радулов и проф. Радослав Бойчев.


.

 

Уважаеми сънародници, изборите са на 4 април. Ние сме готови. Желая ви мъдрост, свободна воля, смелост и гражданска позиция. И между другото, аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора. Да правим каквото трябва, да става каквото ще, благодаря ви за вниманието, каза още Слави.

 

Цялата предизборна програма на партията "Има такъв народ" ще бъде публикувана на сайта на партията в събота (27-и февруари).

 

Каква е точната подредба на всички листи на партиите за вота на 4-ти април ще стане ясно до 2-ри март.

 

Според повечето социологически проучвания се очаква "Има такъв народ" да получи между 10-12% от гласовете на изборите на 4 април и да бъде трета или четвърта политическа сила.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 5808 |26.02.2021 ”Маркет линкс”: Слави Трифонов изпревари Борисов и Манолова . 57| 19869 |25.02.2021 Слави подготвя бомба за петък в 19 часа . 25| 6085 |24.02.2021 Мира Радева: Ще имаме ли анти-ГЕРБ коалиция? Зависи дали Борисов ще спечели и колко ще са процентите на Слави

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads