Реклама / Ads
13| 9422 |05.04.2019 НОВИНИ

Слави Трифонов: За корупцията по високите етажи у нас няма затвор, а отпуск

.
Шоуменът Слави Трифонов коментира в социалната мрежа последните политически скандали и теми, които разтърсиха страната.
 

"Българското ноу-хау от последните дни:

 

У нас корупцията по високите етажи не се наказва със съд и затвор, а с оставка, полуоставка или излизане в отпуск.

 

У нас политиците с евтини апартаменти се проверяват от хора с евтини тераси.

 

У нас всяко дете на политик трябва да си има собствен апартамент, докато гражданите от Ямбол се чудят как ще си имат въобще дете, след като им закриха родилното отделение.

 

У нас влезлите в политиката го закъсват с парите и започват да ги издържат тъщата или дядото.

 

У нас НАП не намира данъчни нарушения у нито един политик, но пък намира време да праща електронно съобщение до редовите граждани, с текст: „Уведомяваме Ви, че ще осъществим постоянно наблюдение върху поведението на лицата, за които има данни за получени доходи.“

 

У нас след катастрофа на пътя, отнела живота на 20 българи, се проверяват само шофьорът, пътните знаци и мантинелата, но не и строителството и поддръжката на пътя.

 

У нас няма нито мажоритарна избирателна система, каквато поискаха над два милиона и половина българи, нито пропорционална избирателна система. Има фалшива пропорционална система с подмяна на вот.

 

4 човека от Велико Търново отказаха да заемат депутатското място на Цветанов, за да влезе чак седмият в листата. Който пък случайно има рекламна агенция и спечелени обществени поръчки и проекти за близо 1 милион лева.

 

У нас министър на правосъдието и отговорник за контрола в затворите става депутат корифей, който след бягство на двама затворници от Централния софийски затвор защити властта с думите: „Случаи на бягство от затвора винаги е имало, като се започне от времето на граф Монте Кристо…“

 

Така че, уважаеми сънародници, ние сме измислили не само компютъра и киселото мляко, но и абсурда като държавна политика“, завършва Трифонов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3965 |03.04.2019 Президентът свиква КСНС за борбата с корупцията по високите етажи на властта . 5| 5423 |02.04.2019 Слави Трифонов: Политиците и управляващите не са ви гаджета . 1| 4353 |02.04.2019 Сценарист на Слави е оправдан за ”скъсания” Плевнелиев . 18| 5788 |28.03.2019 Доклад на ЕК: Корупцията пречи на инвеститорите в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads