Реклама / Ads
17| 8628 |15.10.2022 НОВИНИ

Слави Трифонов: Попаднахме в политиката, съчетавайки се с хора, които се мислят за повече от другите

.
Слави Трифонов
Попаднахме в политиката и в медиите, съчетавайки се с хора, които се мислят за повече от другите.
 

Така Слави Трифонов обясни причините за разрива с партньорите си от четворната коалиция в пореден епизод от серията интервюта, които дава на своя колега и съпартиец Тошко Йорданов по 7/8 TV.

 

Като пример шоуменът посочи телефонен разговор, в който „Кирил Петков ми каза, че е по-добър човек от мен. Това много ме шокира. Защо някой би казал на друг, че е по-добър от него? Как го изчисляваме?“ 

Разговорът се отпуска в общи разсъждения за доброто и злото, лъжата и истината, след които лидерът на „Има такъв народ“ обобщава по адрес на бившия премиер също с лична квалификация:

 

„Още тогава разбрах, че не е много в ред“.  

Като пример за лъжа пък Трифонов посочи твърдението на Кирил Петков от предизборната кампания, че в телефонен разговор „аз съм му се обадил и съм му казал нещо за „моя милиард“.

На мен рядко ми увисва мандибулата, но това...“, не довършва изречението лидерът на ИТН.   

 

„Ако си добър лъжец, си много печен политик. И аз сега защо трябва да се правя на някакъв, какъвто не съм? Не се чувствам комфортно да се гледаме в очите и да се лъжем. Какво е това - подаваш си оставката и после не си подаваш оставката? Аз мисля, че като си подадеш оставката, си подаваш оставката“, разсъждава Трифонов. 

За първи път Слави Трифонов дава своето обяснение за рекордния срив в доверието към партията му само за година.

 

Причините, както става ясно от интервюто, според него нямат нищо общо с поведението на "Има такъв народ".

„Много хора искат да бъдат излъгани. Може би защото истината много често е неприятна, грозна, болезнена, ръбата. Но рано или късно тя пробива. Затова, ако приемете красивата лъжа за факт, после много грозно ще страдате“, завършва Слави Трифонов. 

 

В края на разговора Тошко Йорданов подхваща темата с „митовете кой докара Кирил и Асен“.  „Кирил и Асен ги докарахме ние...“, казва Слави Трифонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 27878 |11.10.2022 Петков в СМС към Трифонов: Арестувах Бойко Борисов . 21| 39407 |03.10.2022 Слави се закани: Всичко тепърва предстои . 2| 3822 |02.10.2022 Слави Василев не смятал, че у нас имало пропутински партии. Костадинов бил професионален политик . 10| 8880 |29.09.2022 Слави се възмутил на мнение, че с Борисов били от една мая

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads