Реклама / Ads
60| 7331 |27.03.2014 НОВИНИ

След прилив на инвеститори при ГЕРБ, следвал отлив при Орешарски

.
Бойко Борисов Източник: Булфото
При тази политическа обстановка на криза и недоверие, което има към правителството, инвеститорите бягат. Който е учил география знае, че първо има прилив. Нормално е при Орешарски да има отлив на инвеститори сега.
 

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещение в Благоевград днес. По думите му социална политика с плосък данък не се прави. Той бил за държава, такава каквато била при управлението на ГЕРБ. Ние работихме с ниския данък, за да привлечем максимален брой инвеститори, а сегашните управляващи няма да кажат, че лъжеха за плоския данък, че ще го махнат, сега се гушат и лъжат хората, коментира Борисов.

ГЕРБ е партията победила на парламентарните избори. Не стига, че Станишев си присвои позицията на председател, а в същото време иска да има толкова членове, колкото имаме и ние в избирателната комисия. Това е нахалство и Мая Манолова му написа закон, с който да направи това. Само че този закон може да важи само, ако има четири партии в парламента.

В желанието си да игнорират отвсякъде ГЕРБ, защото ГЕРБ в момента има само шест от 19 члена, а както знаете тройната коалиция в парламента БСП, ДПС и "Атака" си разпределиха ръководството в ЦИК. Председателят е от БСП, зам.-председател от „Атака” и секретар от ДПС. Протоколите от изборите се подписват от двама души - председателя и секретаря, тоест от БСП и ДПС.

По думите на Борисов Мая Манолова е много красива жена, но за законотворец не става, тъй като е направила закон, който кара Станишев да се изчервява всеки ден, да нервничи и да търси вина в някой друг. Борисов категорично отрече каквато и да е договорка между ГЕРБ и ДПС. По думите му, това са само интерпретации на политолози.

Политиката на сегашното управление е опасна, до няколко години няма да има пари в пенсионните фондове. Това, което правят в момента управляващите е да си откупуват време за изборите и да лъжат хората.

От сега мога да опиша опорните точки, които БСП ще говорят само след няколко месеца: „Видяхте ли дадохме за майките, дадохме великденски надбавки, дадохме за Коледа, а това, че са взели от децата и са ги задължили след това да се плащат с лихвите тези пари, това няма да се казва”, коментира още Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 4889 |25.03.2014 Борисов: Ситуацията в Крим може да има опасни последствия за Европа . 2| 4651 |25.03.2014 След грипа Баретата счупи крак . 11| 5465 |23.03.2014 Инвеститорите показаха проекта си за Карадере: Две селища с площ от 208 000 кв. м . 15| 5494 |22.03.2014 Банкова след НС: В парламента няма човешки взаимоотношения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads