Реклама / Ads
13| 4718 |07.02.2024 НОВИНИ

"В случай на война ще настъпи краят на всичко". Медведев заплаши НАТО с ядрен апокалипсис

.
Източник: личен архив
Бившият руски президент Дмитрий Медведев за пореден път отправи ядрена заплаха към НАТО, посочвайки, че в случай на война ще настъпи „краят на всичко“. В Телеграм заместник-председателят на руския Съвет за сигурност написа:
 

Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски, полски и други лидери от страните от НАТО казват, че „трябва да сме готови за война с Русия“. И въпреки че Русия многократно е говорила за липсата на планове за конфликт със страните от НАТО и ЕС, изключително опасните разговори по тази тема продължават.

 

Причините са очевидни. Необходимо е да се отклони вниманието на избирателите, за да се оправдаят многомилиардните разходи за бандеровска Украйна. Но всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани. Ако, не дай си Боже, се стигне до такава война, тя няма да върви по сценария на СВО. Няма да се извършва в окопите с артилерия, бронирани машини, дронове и средства за радиоелектронна борба.

 

НАТО е огромен военен блок, населението на страните от Алианса е почти 1 милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне един и половина трилиона долара. Следователно, поради несравнимостта на нашите военни потенциали, ние просто няма да имаме избор.







Отговорът ще бъде асиметричен. За защита на териториалната цялост на страната ни ще бъдат използвани балистични и крилати ракети със специални бойни глави. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият апокалипсис. Краят на всичко.

 

Затова западните политици трябва да кажат на избирателите си горчивата истина, а не да ги третират като безмозъчни идиоти. Обяснете им какво наистина ще се случи, а не повтаряйте фалшивата мантра за готовност за война с Русия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3331 |07.02.2024 Швеция сложи край на разследването за взривовете на газопроводите "Северен поток" . 0| 3270 |07.02.2024 Връщат разследването за нарушение на Закона за защита на класифицираната информация . 5| 3779 |07.02.2024 НС създаде комисия за Мартин Божанов - Нотариуса и "SS" клуб. Бойко Рашков - против . 4| 3205 |07.02.2024 Акад. Денков: Кабинетът готви програма за справяне с домашното насилие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads